Samsungin lasertulostimet - Tulostimen aikakatkaisu -virhe

Kun näkyviin tulee Tulostus ei onnistu- tai Tulostimen aikakatkaisuvirhe -ilmoitus, toimi seuraavasti:
  1. Jos ilmoitus tulee näkyviin tulostustyön aikana, odota työn valmistumista: ilmoitus poistuu, kun työ on valmis.
    huomautus:
    Tämä virheilmoitus voi näkyä suurten tulostustöiden aikana.
  2. Jos virheilmoitus näkyy valmiustilassa tai tulostustyön valmistumisen jälkeen, toimi seuraavasti:
    • Irrota tulostimen virtajohto seinäpistorasiasta muutaman sekunnin ajaksi, liitä se sitten takaisin ja kytke virta tulostimeen virtapainikkeella.
    • Varmista, että liitäntä on tiivis.
      • Jos käytössä on verkkotulostin ja IP-osoitteen määrittää DHCP-verkkoprotokolla, vaihda tulostimelle kiinteä IP-osoite.
        Kiinteän IP-osoitteen määrittäminen tulostimelle on neuvottu seuraavassa osiossa:
      • Jos käytössä on USB-tulostin, varmista, että liittimet on kiinnitetty tiiviisti tulostimen takaosaan ja asianmukaiseen tietokoneeseen.
Jos virheilmoitus näkyy yhä tulostimessa noudatettuasi edellä annettuja ohjeita, etsi vianmääritykseen ja ongelmanratkaisuun lisäapua osoitteesta https://support.hp.com.