Samsungin lasertulostimet - Odota kuvaa -virhe

varoitus:
Kun laiteohjelmiston päivittäminen on käynnistetty ja se on kesken, sen on annettava valmistua, ennen kuin tulostimesta katkaistaan virta tai verkko- tai USB-kaapeli irrotetaan. Jos laiteohjelmiston päivitysprosessi keskeytyy, tulostin täytyy huoltaa.
Tulostimessa näkyvä Odota kuvaa -virhe voi johtua kahdesta eri syystä:
  1. Käyttäjä on parhaillaan päivittämässä tulostimen laiteohjelmistoa.
    Jos ponnahdusikkuna saatiin Samsung Live Update -päivitysohjelmistosta ja käyttäjä hyväksyi laiteohjelmiston päivittämisen tai jos käyttäjä käynnisti laiteohjelmiston päivittämisen manuaalisesti asianmukaisesta tietokoneesta, ÄLÄkatkaise virtaa tulostimesta, ennen kuin laiteohjelmiston päivitys on valmistunut ja sulkeutunut. Kun laiteohjelmiston päivitys valmistuu, tulostimen pitäisi käynnistyä uudelleen automaattisesti.
  2. Pysäytä/Peruuta-painiketta painettiin, kun tulostin oli käynnistymässä.
    Jos Pysäytä/Peruuta-painiketta on painettu, tulostin siirtyy laiteohjelmistopäivityksen tilaan ja odottaa uuden laiteohjelmistolähetyksen saapumista asianmukaisesta tietokoneesta.
    Jos käyttäjä ei aikonut päivittää laiteohjelmistoa tässä vaiheessa, irrota verkkokaapeli tai USB-kaapeli tulostimesta, katkaise virta tulostimesta ja kytke virta sitten uudelleen. Tämän toimenpiteen pitäisi poistaa virheilmoitus.
Jos Odota kuvaa -virhe ei poistu, tulostin on huollettava. Hae lisäapua osoitteesta https://support.hp.com.