Samsungin lasertulostimet - Tulostinohjaimen asentaminen Mac OS x-käyttöjärjestelmässä

Samsungin tulostinohjelmistojen asennusohjelma on verkkopohjainen asennusohjelma, joka lataa ja asentaa Samsungin tulostinten tarvitsemat ohjaimet ja ohjelmistot.
Jos et ole vielä asentanut tulostinohjainta, siirry Ohjelmistojen ja ohjaimien lataaminen -sivulle, kirjoita hakukenttään tulostimesi mallinumero ja lataa uusin ohjain.
Asenna tulostinohjain noudattamalla seuraavia ohjeita.
  1. Avaa Lataukset-kohdassa Mac_Installer-kansio.
  2. Avaa Mac_Printer-kansio ja suorita tulostinohjainpaketin asennusohjelma.
    Kuva : Esimerkki tulostinohjainpaketin asennusohjelmasta
    Kuvassa näkyy tulostinohjainpaketin asennusohjelma
    huomautus:
    Saat ehkä jonkin seuraavista ilmoituksista:
    • Jos saat todennuskehotteen, anna salasana ja jatka sitten valitsemalla OK.
    • Jos saat todennuskehotteen etkä tiedä salasanaa, pyydä apua järjestelmänvalvojalta.
  3. Valitse varoitusvalintaikkunassa Jatka ja käynnistä sitten asennusohjelma valitsemalla tulostinohjaimen ikkunassa Jatka.
    Kuva : Esimerkki Jatka-painikkeen napsauttamisesta varoitusvalintaikkunassa
    Kuvassa näkyy varoitusvalintaikkuna ja Jatka-painikkeen napsauttaminen
  4. Napsauta Johdanto- ja Lue tämä -valintaikkunoissa Jatka-painiketta ja hyväksy sitten käyttöehdot valitsemalla Hyväksyn.
    Kuva : Esimerkki Hyväksyn-kohdan valitsemisesta
    Kuvassa näkyy Hyväksyn-valintakohta
  5. Sulje kaikki sovellukset ja napsauta sitten näyttöön tulevassa varoitusilmoituksen valintaikkunassa Jatka-painiketta.
    Kuva : Esimerkki Jatka-painikkeen napsauttamisesta
    Kuvassa näkyy esimerkki Jatka-painikkeen napsauttamisesta
  6. Valitse, mihin haluat asentaa tulostinohjaimen ohjelmiston, ja valitse sitten Jatka.
    Kuva : Esimerkki kohdesijainnin valitsemisesta
    Kuvassa näkyy kohdesijainnin valitseminen
  7. Valitse haluamasi asennustyyppi ja valitse sitten Asenna.
    Kuva : Esimerkissä näkyy Asenna-kohdan valitseminen
    Kuvassa näkyy Asenna-kohdan valitseminen
  8. Anna salasana, jos ohjelma pyytää sitä asennuksen aloittamista varten.
    Kuva : Esimerkissä näkyy salasanan antaminen asennuksen aloittamista varten
    Kuvassa näkyy salasanan antaminen ohjelmiston asentamista varten
  9. Latausnäytössä näkyy edistymispalkki.
    Kuva : Kuvassa näkyy esimerkki paketin komentosarjojen suorittamisesta
  10. Kun asennus on valmis, lopeta valitsemalla Sulje.
    Kuva : Esimerkki valmistuneesta asennuksesta
    Kuvassa näkyy, että asennus on valmistunut ja yhteys on muodostunut
  11. Varmista asennuksen onnistuminen avaamalla Järjestelmäasetukset-ikkuna.
    Kuva : Esimerkissä näkyy Järjestelmäasetukset-ikkunan avaaminen
    Kuvassa näkyy Järjestelmäasetukset-ikkunan avaaminen
  12. Napsauta Tulosta ja skannaa -kuvaketta.
    Kuva : Esimerkki Järjestelmäasetukset-ikkunasta sekä Tulosta ja skannaa -kuvakkeesta
    Kuvassa näkyy Tulosta ja skannaa -kuvakkeen valitseminen Järjestelmäasetukset-ikkunassa
  13. Asianmukainen tulostin näkyy Tulostimet-luettelossa.
    Kuva : Esimerkki Tulosta ja skannaa -valintaikkunan Tulostimet-luettelosta
    Kuvassa näkyy Tulosta ja skannaa -valintaikkuna, jossa on Tulostimet-luettelo