Samsungin lasertulostimet - Tulostinohjaimen asentaminen USB-yhteyden kautta Windowsissa

Samsungin tulostinohjelmistojen asennusohjelma on verkkopohjainen asennusohjelma, joka lataa ja asentaa Samsungin tulostinten tarvitsemat ohjaimet ja ohjelmistot.
Jos et ole vielä asentanut tulostinohjainta, siirry Ohjelmistojen ja ohjaimien lataaminen -sivulle, kirjoita hakukenttään tulostimesi mallinumero ja lataa uusin ohjain.
Asenna tulostinohjain USB-yhteyden kautta noudattamalla seuraavia ohjeita.
  1. Jos et ole vielä asentanut tulostinohjainta, siirry Ohjelmistojen ja ohjaimien lataaminen -sivulle, kirjoita hakukenttään tulostimesi mallinumero ja lataa uusin ohjain.
  2. Valitse Olen lukenut ja hyväksyn asennussopimukset -kohdan viereinen valintaruutu ja valitse sitten Seuraava.
    Kuva : Esimerkki asennussopimuksen hyväksymisen valitsemisesta
    Kuvassa näkyy kohta, jossa valitaan asennussopimuksen hyväksyminen
  3. ValitseUSB-yhteys ja valitse sitten Seuraava.
    Kuva : Esimerkki USB-yhteystyypin valitsemisesta
    Kuvassa näkyy USB-yhteyden valitseminen
  4. Asennusohjelma etsii kaikki USB-yhteyden avulla yhdistetyt tulostimet.
    huomautus:
    Jos saat Tulostinta ei löydy -virheilmoituksen, kokeile seuraavia ohjeita ja valitse sitten uudelleen Hae:
    • Varmista, että USB-liitin on liitetty tukevasti tulostimen takaosaan ja yhdistetty sitten tietokoneen USB-porttiin.
    • Kokeile jotakin muuta USB-kaapelia ja varmista, että kaapelin pituus on alle 1,8 metriä.
    • Tarkista, että tulostimeen on kytketty virta.
  5. Valitse kaikki asennettavat osat ja valitse sitten Seuraava.
    Kuva : Esimerkki asennettavien osien valitsemisesta
    Kuvassa näkyy asennettavan ohjelmiston valitseminen
  6. Asennettavat osat näkyvät edistymispalkissa. Kun palkki on täynnä, valitse Seuraava.
    Kuva : Esimerkki ohjelmisto-osien asentamisen edistymispalkista
    Kuvassa näkyy ohjelmisto-osien asentamisen edistymispalkki
  7. Asennus on nyt valmis. Varmista yhteyden toimivuus valitsemalla Tulosta testisivu -valintaruutu ja sulje sitten ohjattu toiminto valitsemalla Valmis.
    Kuva : Esimerkki valmistuneesta asennuksesta
    Kuvassa näkyy Tulosta testisivu -valintaruudun valitseminen yhteyden testaamista varten
    huomautus:
    Jos Käynnistä Easy Eco Driver -ohjelmisto ennen tulostustyötä -valintaruutu on valittuna, Easy Eco Driver -ohjelmisto näyttää esikatselunäkymän ja mahdollistaa väriaine- ja paperivalinnan säätämisen ennen jokaista tulostustyötä.