Samsungin lasertulostimet - Laiteohjelmiston päivittäminen

Ennen kuin käytössä olevan tulostinmallin laiteohjelmisto päivitetään, täytyy ladata laiteohjelmiston korjaustiedosto.
huomautus:
Varmista, että lataat käytössä olevaan tulostinmalliin sopivan laiteohjelmiston.
Näiden ohjeiden avulla voit päivittää laiteohjelmiston oikein.
  1. Varmista, että tulostin on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelin tai verkkoyhteyden avulla.
  2. Lataa laiteohjelmiston zip-tiedosto ja tai siirry Ohjelmistojen ja ohjaimien lataaminen -sivulle, kirjoita hakukenttään tulostimen mallinumero ja lataa uusin ohjain.
  3. Pura zip-tiedostot.
    Kuva : Esimerkki zip-tiedostojen purkamisesta
    Kuvassa näkyy zip-tiedostojen purkaminen
  4. Jos tulostimen laiteohjelmiston versio on V3.xx.01.xx tai sitä vanhempi, lataa ensin SCX3405FW_Upgrade_Patch.exe-tiedosto. Jos laiteohjelmiston versio on V3.xx.02.xx tai sitä uudempi, siirry vaiheeseen 11 varsinaisen laiteohjelmiston lataamista varten.
    huomautus:
    Jos tulostin on yhdistetty USB-kaapelin avulla, irrota kaikki muut USB-laitteet ennen päivittämistä.
    Kuva : Esimerkki päivityksen korjaustiedostosta
  5. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta.
  6. Valitse yhteystyypiksi USB-kaapelilla yhdistetty tulostin tai verkon kautta yhdistetty tulostin.
    Kuva : Esimerkki laiteohjelmiston päivitysapuohjelmasta
    Kuvassa näkyy yhteystyyppi
  7. Napsauta laiteohjelmistopäivityksen sopimuksen Hyväksyn-painiketta.
    Kuva : Esimerkki laiteohjelmiston päivitysapuohjelman sopimuksen hyväksymisestä
    Kuvassa näkyy Hyväksyn-painike
  8. Valitse tulostimesi valitsemalla yhteystyyppi ja napsauta sitten Päivitä laiteohjelmisto -painiketta.
    Kuva : Esimerkki Yhteys-ruudun valitsemisesta ja Päivitä laiteohjelmisto -painikkeesta
    Kuvassa näkyy yhteystyypin valitseminen ja Päivitä laiteohjelmisto -painike
  9. Kun varoitusikkuna on avautunut, älä katkaise virtaa tulostimesta niin kauan kuin laiteohjelmiston päivityksen korjaus on kesken.
    Sulje varoitusikkuna valitsemalla OK.
    Kuva : Esimerkki varoitusikkunasta
    Kuvassa näkyy varoitusikkuna
      varoitus:
    Älä katkaise virtaa tulostimesta, ennen kuin tilan LED-merkkivalo lakkaa vilkkumasta. Virran katkaiseminen saattaa vaurioittaa tulostinta.
  10. Tulostimen LED-merkkivalo palaa tasaisesti vihreänä noin kaksi minuuttia sen jälkeen, kun korjaustiedoston asennus on valmistunut.
  11. Kun tulostin on sammutettu ja käynnistetty uudelleen, näytössä on Laiteohjelmiston päivitystila, päivitä lopullinen laiteohjelmisto -teksti ja vihreä tilan merkkivalo palaa tasaisesti. Poistu laiteohjelmiston korjaustiedoston päivitysohjelmasta ja avaa sitten SCX3405FW_V3.xx.02.02.exe-tiedosto.
    Kuva : Esimerkki laiteohjelmiston .exe-tiedoston avaamisesta
    Kuvassa on korostettuna .exe-laiteohjelmistotiedosto
  12. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta.
  13. Valitse yhteystyypiksi USB-kaapelilla yhdistetty tulostin tai verkon kautta yhdistetty tulostin.
    Kuva : Esimerkki yhteystyypistä
    Kuvassa näkyvät yhteysvaihtoehdot
  14. Kun yhteystyyppi on valittu, esiin tulee varoitusikkuna. Jatka valitsemalla OK.
    huomautus:
    Älä katkaise virtaa tulostimesta, kun laiteohjelmiston korjaus on kesken.
    Kuva : Esimerkki laiteohjelmiston korjauksen varoitusikkunasta
    Kuvassa näkyy varoitusikkuna
  15. Valitse tulostin valitsemalla Yhteystyyppi-kohdan viereinen valintaruutu ja valitse sitten Päivitä laiteohjelmisto.
    Kuva : Esimerkki yhteystyypin ja Päivitä laiteohjelmisto -kohdan valitsemisesta
    Kuvassa näkyvät korostettuina yhteystyypin ja laiteohjelmiston päivityksen valitseminen
  16. Kun olet tehnyt valinnat, esiin tulee varoitusikkuna. Jatka valitsemalla OK.
    huomautus:
    Älä katkaise virtaa tulostimesta, ennen kuin näytössä on Valmis-ilmoitus tai tilan LED-merkkivalo lakkaa vilkkumasta. Muutoin tulostin voi vaurioitua.
    Kuva : Esimerkki laiteohjelmiston päivitysapuohjelmasta
    Kuvassa näkyy laiteohjelmiston päivitysapuohjelman ikkuna
  17. Kun tulostin on käynnistetty uudelleen ja Valmis-tilassa, lopeta päivitys sulkemalla laiteohjelmiston päivitysohjelma.
    huomautus:
    Jos laiteohjelmiston päivityksen jälkeen ilmenee jokin virhe, varmista, että olet ladannut oikean laiteohjelmiston, ja kokeile sitten uudelleenpäivitystä.