• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung C1860FW -lasertulostin - Voiko Samsung tulostimen ohjauspaneelista skannata Mac-tietokoneeseen?

Kyllä, tulostimen ohjauspaneelista voi skannata Mac OS X -tietokoneeseen. Seuraavat tiedostot on ladattava ennen skannaustoiminnon määritystä:
Tulostinohjain
Skanneriohjain
Easy Printer Manager -sovellus
huomautus:
Käynnistä Samsung Printer Software Installer -asennusohjelma ja lataa yllä mainitut tiedostot. LUE LISÄÄ

Skannauksen ottaminen käyttöön

Skannaamisen ottaminen käyttöön Mac-tietokoneessa:
  1. Avaa Easy Printer Manager -sovellus.
  2. Valitse tulostimesi, jos se ei ole vielä valittuna, ja valitse Skannaaminen PC:lle -asetukset.
  3. Valitse Salli skannaaminen laitteeseen -vaihtoehto.
  4. Tallenna asetus valitsemalla Tallenna.

Tulostimen ohjauspaneelista

1. Paina Skannaa-painiketta.
  2. Valitse Skannaus tietokoneeseen ja valitse sitten OK.
  3. Valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista siitä riippuen, miten skanneri on liitetty Mac-tietokoneeseen:
    • Paikallinen tietokone – Tietokone on liitetty Mac-tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    • Verkkotietokone – Tietokone on liitetty samaan verkkoon kuin Mac-tietokone.
      huomautus:
      Jos verkkotietokone on valittu, valitse tietokone Easy Printer Manager -sovelluksessa määritetyn tunnisteen perusteella.
    Skannaus käynnistyy ja skannattavat tiedot lähetetään Easy Printer Manager -sovelluksen Skannaus-kansioon.