Samsung MFP-tulostimet - Tietokoneen faksissa näkyy faksilaitteen I/O-virhe

Tämä artikkeli koskee vain USB:n kautta kytkettyjä yksiköitä. Kaikki faksiyksiköt eivät tue tietokoneen faksia.
Jos näytössä näkyy Faksilaitteen i/o -virheilmoitus, kokeile ratkaista ongelma seuraavien ohjeiden mukaan:
  1. Poista ohjelman asennus ja asenna uusin versio lataussivulta.
    Siirry sivulle Software and Driver Downloads (Ladattavat ohjelmistot ja ohjaimet), kirjoita tulostimen malli hakukenttään ja lataa uusin ohjain.
  2. Jos virhe ilmenee uudelleen, kokeile toista USB-kaapelia ja toista USB-porttia. Varmista myös, että USB-kaapeli on enintään 180 cm pitkä.
Jos ongelma jatkuu, tulostimen USB-porttia voi olla tarpeen huoltaa. Lisätietoa on osoitteessa https://support.hp.com.