• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung-lasertulostimet - Windowsin verkon yhteysongelmien vianmääritys

Yleiskuvaus
On monia eri syitä, joiden vuoksi tulostin ei saa yhteyttä verkkoon tai tietokone ei näytä tulostinta luettelossa verkon kautta. Yleisin syy on verkon yhteyden asetuksissa.
Käytä tätä asiakirjaa apuna Windows-tietokoneeseen liitetyn Samsung-tulostimen tai monitoimitulostimen verkon vianmäärityksessä.
Langattoman verkkoyhteyden perusvianmääritystiedot
Varmista, että langaton yhteys täyttää seuraavat vaatimukset:
  • Tulostin ja tietokone on yhdistetty samaan verkkoon.
  • Oikea salasana kirjoitetaan, kun ohjelma pyytää antamaan verkon suojausavaimen.
  • Aseta reititin lähemmäs tulostinta niin, että reitittimen tai tukiaseman ja tulostimen välillä on verkkoyhteys (langaton signaali).
      huomautus:
    Samsung-tulostimet tukevat vain langatonta reititintä, jossa on taajuudeltaan 2,4 GHz:n verkkosignaali.
  • Tulostimeen on määritetty kiinteä IP-osoite verkossa.
    Ohjeet kiinteän IP-osoitteen määrittämiseen on VianmääritysoppaanVerkot-osion kohdassa Tulostimen kiinteän IP-osoitteen määrittäminen.
      huomautus:
    IP-osoite 169.254.xxx.xx ilmaisee, että tulostinta ei ole yhdistetty verkkoon tai yhteys verkkoon on katkennut tai verkossa ei ole DHCP-palvelinta. Jos IP-osoite on määritetty tulostimeen manuaalisesti, sillä ei ehkä ole ongelmia tulostimen kanssa. Kokeile IP-osoitteena 192.168.xxx.xxx.
  huomautus:
Jos WLAN Support Error -virheilmoitus tulee näkyviin, varmista, ettei tulostusjonossa ole tulostustöitä ensimmäisen langattoman verkkoyhteyden aikana. Käynnistä tulostin ja varmista minuutin kuluttua, että langaton signaali on kytketty päälle.
Voit tehdä seuraavien ongelmien vianmäärityksen valitsemalla jonkin sopivista linkeistä: