• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - Kirjekuorilokeron asentaminen

Kirjekuorilokeron asentaminen
Tässä asiakirjassa kuvataan HP LaserJet Enterprise M607, M608 ja M609 -tulostimien kirjekuorilokeron asennus.
  1. Ota kirjekuorilokero ulos pakkauksesta ja poista pakkausmateriaali. Varmista, että sisältö vastaa tätä kuvaa:
      huomautus:
    HP suosittelee pakkausmateriaalien kierrätystä aina, kun se on mahdollista.
    Kuva : Laatikon sisältö
  2. Katkaise tulostimen virta painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Tulostimen sammuttaminen
  3. Irrota virtajohto ja USB- tai verkkokaapeli.
    Kuva : Kaapelien irrottaminen
  4. Poista kirjekuorilokeron teippi ja pakkausmateriaali.
    Kuva : Teipin ja pakkausmateriaalien poistaminen
  5. Aseta kirjekuorilokero tukevalle alustalle ja aseta tulostin lokeron päälle. Kohdista tulostin lokeron päällä olevien kohdistustappien avulla. Lukitse kirjekuorilokero paikoilleen sulkemalla sen oikealla puolella oleva salpa.
      varoitus:
    HP suosittelee kahta henkilöä nostamaan tulostimen kirjekuorilokeron päälle.
    Kuva : Aseta tulostin kirjekuorilokeron päälle
  6. Avaa kirjekuorilokero.
    Kuva : Lokeron avaaminen
  7. Säädä kirjekuoren leveys- ja pituusohjaimia puristamalla sinisiä säätösalpoja ja siirtämällä ohjaimet käytettävien kirjekuorten koon mukaiseen kohtaan.
    Kuva : Kirjekuoren ohjainten säätäminen
  8. Lisää kirjekuoret lokeroon ja säädä ohjaimia niin, että ne koskettavat kirjekuorten reunaa.
      huomautus:
    Varmista, että kirjekuoripinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle.
    Kuva : Aseta kirjekuoret lokeroon
  9. Poista lokeron numerokuutio lokeron etulevyn taustapuolelta.
    Kuva : Poista lokeron numerokuutio
  10. Kiinnitä lokeron numerokuutio takaisin paikoilleen numero 3 käännettynä ulospäin. Numeron 3 pitäisi näkyä kirjekuorilokeron etupaneelin oikealla puolella.
      huomautus:
    Jos asennat lisälokeroita, voit muuttaa lokeroiden etuosassa näkyviä numeroita poistamalla ja asettamalla numerokuutio takaisin lokeron asianmukainen numero näkyvissä.
    Kuva : Kiinnitä lokeron numerokuutio takaisin paikoilleen numero 3 käännettynä ulospäin
  11. Sulje kirjekuorilokero.
    Kuva : Lokeron sulkeminen
      varoitus:
    Avaa enintään yksi paperilokero kerrallaan.
    Älä käytä paperilokeroa askelmana.
    Pidä kädet lokeroiden ulkopuolella, kun suljet ne.
    Kaikkien lokeroiden on oltava kiinni, kun siirrät tulostinta.
  12. Liitä virtajohto ja USB- tai verkkokaapeli uudelleen.
    Kuva : Kaapelien takaisin liittäminen
  13. Kytke tulostimeen virta painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Tulostimen käynnistäminen
  14. Määritä lisälaite tulostinohjainohjelmistossa. Etsi käyttöjärjestelmä seuraavista vaihtoehdoista ja noudata annettuja ohjeita.
    • OS X: Asennettujen lisälaitteiden luettelon pitäisi päivittyä automaattisesti ensimmäisen tulostustyön aikana, kun lisälaite on asennettu. Jos näin ei tapahdu, toimi seuraavasti:
      1. Valitse omenavalikosta () Järjestelmäasetukset.
      2. Valitse Print & Scan (Tulostus ja skannaus) (tai Printers & Scanners (Tulostimet ja skannerit)).
      3. Valitse tulostin, valitse Asetukset ja tarvikkeet ja valitse sitten Vaihtoehdot-välilehti.
      4. Määritä lisälaite manuaalisesti.
    • Windows® 8.0, 8.1 ja 10: Jos liität lisälaitteen tulostinohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
      1. Windows® 8.0 ja 8.1: Siirry vierittämällä näytön vasempaan alakulmaan ja napsauta hiiren kakkospainikkeella näyttöön tulevaa ikkunaa.
        Windows® 10: Napsauta työpöydän vasemman alakulman Windows-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella.
      2. Valitse Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -kohdasta Näytä laitteet ja tulostimet.
      3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet.
      4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
      5. Päivitä asennetut lisälaitteet. Vaiheet vaihtelevat yhteystyypin ja tulostinohjaimen mukaan:
        • Verkko- tai USB-yhteydet HP Universal Print Driver (UPD) -ohjainta käytettäessä: Valitse Automaattinen kokoonpano -valinnan alla olevassa Asennettavissa olevat vaihtoehdot -kohdassa Päivitä nyt.
        • Verkko- tai USB-yhteydet HP PCL 6 -tulostinohjainta käytettäessä: Valitse Päivitä nyt.
        • Verkko- tai USB-yhteydet HP PCL-6 -tulostinohjaimen versiota 4 käytettäessä: Asenna lisälaite manuaalisesti napsauttamalla asennettavan lokeron vieressä olevaa avattavaa valikkoa ja valitsemalla sitten Kirjekuorten syöttölaite.
    • Windows® 7: Jos liität lisälaitteen tulostimen ohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
      1. Varmista, että tulostin on käynnissä ja kytketty tietokoneeseen tai verkkoon.
      2. Avaa Windowsin Käynnistä-valikko ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
      3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet.
      4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
      5. Päivitä asennetut lisälaitteet. Vaiheet vaihtelevat yhteystyypin ja tulostinohjaimen mukaan:
        • Verkko- tai USB-yhteys HP Universal Print Driver (UPD) -ohjainta käytettäessä: Valitse Automaattinen kokoonpano -valinnan alla olevassa Asennettavissa olevat vaihtoehdot -kohdassa Päivitä nyt.
        • Verkko- tai USB-yhteydet HP PCL 6 -tulostinohjainta käytettäessä: Valitse Päivitä nyt.
    • Windows® XP ja Windows Vista®: Jos liität lisälaitteen tulostinohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
      1. Varmista, että tulostin on käynnissä ja kytketty tietokoneeseen tai verkkoon.
      2. Avaa Windowsin Käynnistä-valikko ja valitse Laitteet ja tulostimet (tai Windows XP:ssä Tulostimet ja faksit).
      3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet (tai Windows XP:ssä Ominaisuudet).
      4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
      5. Napsauta Asennettavissa olevat vaihtoehdot -osiota.
      6. Voit päivittää verkko- tai USB-liitäntään asennetut lisälaitteet valitsemalla avattavan Automaattinen määritys -valikon vierestä Päivitä nyt.