HP LaserJet Enterprise MFP M631, M632, M633 - Tulostimen tekniset tiedot

huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on osoitteessa www.hp.com/support/ljM631MFP, www.hp.com/support/ljM632MFP, or www.hp.com/support/ljM633MFP.
Tekniset tiedot
Mallinimi
Tuotenumero
M631dn, M632h
K0Q14A, K0Q17A
M631h, M632fht, M633fh
K0Q15A, K0Q18A, K0Q21A
M631z, M632z, M633z
K0Q19A, K0Q22A
Paperinkäsittely
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Lokero 2 (550 arkin lokero)
1 x 550 arkin paperilokero
  huomautus:
Tulostin tukee jopa kuutta syöttölokeroa.
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen (ei saatavilla M631z-mallille)
1 x 550 arkin arkinsyöttölaite sekä 2 100 arkin suurikapasiteettinen syöttölaite
Valinnainen
Valinnainen
Sisältyy malleihin M632z ja M633z
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Kirjekuorilokero 75 kirjekuoren tulostamiseen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP:n postilaatikkonitoja
Ei tuettu
Ei tuettu
Liitettävyys
10/100/1000 Ethernet LAN ­liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Hi-Speed USB 2.0
Helppokäyttöinen USB-portti tulostamiseen ja skannaamiseen ilman tietokonetta sekä laiteohjelmiston päivittämiseen
HIP-laitteistoliitäntä lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
HP:n sisäiset USB-portit
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP:n Jetdirect 3000w NFC-/Wireless -lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Integroitu HP Wi-Fi Direct -lisävaruste mobiililaitteista tulostamista varten
Ei tuettu
Ei tuettu
M631z ja M633z
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelimen lisälaite langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Sisäinen tallennustila
16 Gt:n eMMC-kiintolevy
M631dn
Ei tuettu
Ei tuettu
HP:n High-Performance -kiintolevy, suojattu, 320 Gt
Sisältyy M632h-malliin, valinnainen mallille M631dn
Muisti
1,75 Gt:n perusmuisti, laajennettavissa 2,5 Gt:hen
Ei tuettu
2,25 Gt:n perusmuisti, laajennettavissa 3 Gt:hen
Ei tuettu
Ei tuettu
Tietosuoja
HP:n Trusted Platform Module tulostimen kautta kulkevien tietojen salaamiseen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Ohjauspaneelin näyttö ja syöttö
Kosketusnäytön ohjauspaneeli
Sisäänvedettävä näppäimistö
Ei tuettu
Ei tuettu
Tulostus
Tulostaa 52 sivua minuutissa A4-paperille ja 55 sivua minuutissa Letter-paperille.
M631dn
M631h
M631z
Tulostaa 61 sivua minuutissa A4-paperille ja 65 sivua minuutissa Letter-paperille.
M632h
M632fht
M632z
Tulostaa 71 sivua minuutissa A4-paperille ja 75 sivua minuutissa Letter-paperille.
Ei tuettu
M633fh
M633z
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Faksi
Valinnainen
Sisältyy malleihin M632fht ja M633fh, vallinnainen M631h-mallille
Kopioiminen ja skannaaminen
  huomautus:
Kopiointi- ja skannausnopeudet voivat muuttua. Uusimmat tiedot ovat osoitteessa www.hp.com/support/ljM631MFP, www.hp.com/support/ljM632MFP, or www.hp.com/support/ljM633MFP.
Kopioi 52 sivua minuutissa A4-paperille ja 55 sivua minuutissa Letter-paperille.
M631dn
M631h
M631z
Kopioi 61 sivua minuutissa A4-paperille ja 65 sivua minuutissa Letter-paperille
M632h
M632fht
M632z
Kopioi 71 sivua minuutissa A4-paperille ja 75 sivua minuutissa Letter-paperille
M633fh
M633z
Skannaa 75 kuvaa minuutissa (mustavalko tai väri)
Skannaa 120 kuvaa minuutissa (mustavalko tai väri)
Helppokäyttöinen USB-kopiointi ja -skannaus (tietokonetta ei tarvita).
150 sivun asiakirjansyöttölaite, sähköinen kaksipuolinen kopiointi ja skannaus
HP EveryPage -tekniikat, mukaan lukien ultraääninen monisyötön tunnistus.
Ei tuettu
Ei tuettu
Sulautetun optisen merkintunnistusohjelman (OCR) avulla tulostettuja sivuja voidaan muuntaa tekstiksi, jota voidaan muokata ja josta voidaan suorittaa hakuja tietokoneella.
Ei tuettu
Ei tuettu
SMART-tarratoiminto sisältää paperin reunan tunnistuksen automaattista sivun rajaamista varten.
Ei tuettu
Ei tuettu
Vähintään 100 merkkiä tekstiä sisältävien sivujen automaattinen suunnan valinta.
Ei tuettu
Ei tuettu
Automaattinen sävynsäätö määrittää jokaisen sivun kontrastin, kirkkauden ja taustan poiston.
Ei tuettu
Ei tuettu
Digitaalinen lähetys
Lähetys sähköpostiin, USB-tallennus ja Tallennus verkkokansioon
Tiedostojen lähettäminen SharePoint®-palveluun.
Ei tuettu
Ei tuettu
Tuetut käyttöjärjestelmät
Seuraavat tiedot koskevat OS X ‑käyttöjärjestelmän tulostinkohtaisia Windows PCL 6- ja HP-tulostinohjaimia sekä ohjelmiston asennusohjelmaa.
Windows: HP:n ohjelmiston asennusohjelma asentaa HP PCL.6 ‑tulostinohjaimen version 3, HP PCL 6 ‑tulostinohjaimen version 3 tai HP PCL-6 ‑tulostinohjaimen version 4 Windows-käyttöjärjestelmästä riippuen sekä muita valinnaisia ohjelmia asennusohjelmaa käytettäessä. Lataa HP PCL.6 -tulostinohjaimen versio 3, HP PCL 6 ‑tulostinohjaimen versio 3 tai HP PCL-6 ‑tulostinohjaimen versio 4 tähän tulostimeen tulostintuen sivustosta: www.hp.com/support/ljM631MFP, www.hp.com/support/ljM632MFP, or www.hp.com/support/ljM633MFP.
OS X: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start joko osoitteesta 123.hp.com/LaserJet tai tulostintuen sivulta, ja asenna HP-tulostinohjain HP Easy Start -apuohjelmalla. HP Easy Start ei sisälly HP:n ohjelmiston asennusohjelmaan.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/LaserJet.
  2. Lataa tulostinohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Tuetut käyttöjärjestelmät ja tulostinohjaimet
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain (Windowsia varten, tai verkosta saatava asennusohjelma OS X:ää varten)
Huomautukset
Windows® XP SP3, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Microsoft lopetti Windows XP -käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2009. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle XP-käyttöjärjestelmälle. Joitakin tulostinohjaimen ominaisuuksia ei tueta.
Windows Vista®, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Microsoft lopetti Windows Vista -käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2012. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle Vista-käyttöjärjestelmälle. Joitakin tulostinohjaimen ominaisuuksia ei tueta.
Windows Server 2003 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtaisen HP PCL.6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Microsoft lopetti Windows Server 2003 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen heinäkuussa 2010. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle Server 2003 ­käyttöjärjestelmälle. Joitakin tulostinohjaimen ominaisuuksia ei tueta.
Windows 7 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 8.1 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8.1 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 10 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtaisen HP PCL.6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Microsoft lopetti Windows Server 2008 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen tammikuussa 2015. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2008 ­käyttöjärjestelmälle. Joitakin tulostinohjaimen ominaisuuksia ei tueta.
Windows Server 2008 SP2, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen HP PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Microsoft lopetti Windows Server 2008 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen tammikuussa 2015. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2008 ­käyttöjärjestelmälle.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen HP PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
OS X 10.10 Yosemite, OS X 10.11 El Capitan, OS X 10.12 Sierra
HP-tulostinohjaimen voi ladata osoitteesta 123.hp.com/LaserJet. HP:n OS X -asennusohjelmisto ei sisälly HP:n ohjelmiston asennusohjelmaan.
Lataa asennusohjelma OS X:lle osoitteesta 123.hp.com/LaserJet.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/LaserJet.
  2. Lataa tulostinohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
  huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa www.hp.com/support/ljM631MFP, www.hp.com/support/ljM632MFP, or www.hp.com/support/ljM633MFP HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
  huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD ‑ohjaintuesta osoitteesta www.hp.com/go/upd. Napsauta kohdan Lisätietoja alla olevia linkkejä.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows
OS X
  • CD-ROM- tai DVD-asema tai Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 400 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Internet-yhteys
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa
Mobiilitulostusratkaisut
HP tarjoaa useita mobiili- ja ePrint-ratkaisuja, joiden avulla kannettavasta tietokoneesta, taulutietokoneesta, älypuhelimesta ja muista mobiililaitteista voidaan tulostaa helposti HP-tulostimeen. Katso täydellinen luettelo ja valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto osoitteessa www.hp.com/go/LaserJetMobilePrinting.
  huomautus:
Varmista kaikkien mobiilitulostus- ja ePrint-toimintojen tuki päivittämällä tulostimen laiteohjelmisto.
  • Wi-Fi Direct (vain langattomat mallit)
  • HP ePrint -sähköpostitulostus (edellyttää, että HP-verkkopalvelut ovat käytössä ja että tulostin on rekisteröity HP Connected -⁠sivustossa)
  • HP ePrint -sovellus (saatavilla Android-, iOS- ja Blackberry-laitteille)
  • HP All-in-One Remote -sovellus iOS- ja Android-laitteille
  • HP ePrint ­ohjelmisto
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android-tulostus
Tulostimen mitat
Perusmallien (M631dn, Flow M631h, M632h, M633fh) mitat
Perusmallien (M631dn, Flow M631h, M632h, M633fh) mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
1–Korkeus
640 mm
865 mm
2–Leveys
512 mm
1 030 mm
3–Syvyys
558 mm
805 mm
Paino värikasetin kanssa
32,4 kg
Mallin M632fht mitat
Mallin M632fht mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
1–Korkeus
1 094 mm
1 365 mm
2–Leveys
665 mm
1 030 mm
3–Syvyys
600 mm
890 mm
Paino värikasetin kanssa
51,0 kg
Mallien M631z, Flow M632z ja Flow M633z mitat
Mallien M631z, Flow M632z ja Flow M633z mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
1–Korkeus
1 234 mm
1 500 mm
2–Leveys
661 mm
1 030 mm
3–Syvyys
658 mm
890 mm
M631z:n paino (värikasetin kanssa)
65,1 kg
Flow M632z:n ja Flow M633z:n paino (värikasetin kanssa)
62,6 kg
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
1–Korkeus
148 mm
148 mm
2–Leveys
512 mm
617 mm
3–Syvyys
558 mm
869 mm
Paino
6,8 kg
Tulostimen ja 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
766 mm
1 010 mm
Leveys
512 mm
1 030 mm
Syvyys
558 mm
890 mm
Paino värikasetin kanssa
39,2 kg
1 x 550 arkin syöttölaitteen ja telineen mitat
1 x 550 arkin syöttölaitteen ja telineen mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
1–Korkeus
478 mm
478 mm
2–Leveys
660 mm
980 mm
3–Syvyys
658 mm
1 050 mm
Paino
18,6 kg
Tulostimen, 1 x 550 arkin syöttölaitteen ja telineen mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
1 094 mm
1 365 mm
Leveys
665 mm
1 030 mm
Syvyys
600 mm
890 mm
Paino värikasetin kanssa
51 kg
1 x 550/2000 arkin HCI-syöttölaitteen ja telineen mitat
1 x 550/2000 arkin HCI-syöttölaitteen ja telineen mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
1–Korkeus
478 mm
478 mm
2–Leveys
660 mm
980 mm
3–Syvyys
658 mm
975 mm
Paino
25,2 kg
Tulostimen, 1 x 550/2000 arkin HCI-syöttölaitteen ja telineen mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
1 090 mm
1 360 mm
Leveys
660 mm
1 030 mm
Syvyys
658 mm
890 mm
Paino värikasetin kanssa
57,6 kg
Kirjekuorilokeron mitat
Kirjekuorilokeron mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
1–Korkeus
148 mm
148 mm
2–Leveys
512 mm
617 mm
3–Syvyys
558 mm
869 mm
Paino
6,8 kg
Tulostimen ja kirjekuorilokeron mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
766 mm
1 010 mm
Leveys
512 mm
1 030 mm
Syvyys
558 mm
890 mm
Paino värikasetin kanssa
39,2 kg
Tulostimen ja HP:n postilaatikkonitojan mitat
Tulostimen ja HP:n postilaatikkonitojan mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
779 mm
890 mm
Leveys
512 mm
1 030 mm
Syvyys
558 mm
890 mm
Paino värikasetin kanssa
39,8 kg
Virrankulutus, sähkötekniset tiedot ja äänipäästöt
  varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa tulostin on myyty. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä tulostimen takuun.
Käyttöympäristöalue
Käyttöympäristöalue
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17 - 25 °C
15–32,5 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30 - 70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10 - 80 %
Korkeus
Ei käytössä
0 - 3 048 m