• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Pavilion - 15-cd002no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto
Tuotenumero
2ME87EA
Tuotteen nimi
HP Pavilion - 15-cd002no
Mikroprosessori
Kaksiytiminen AMD A9-9420 APU -suoritin (3 GHz:n perustaajuus, jopa 3,6 GHz:n pursketaajuus, 1 Mt:n välimuisti)
Muisti, vakio
8 Gt:n DDR4-1866 SDRAM -muisti (2×4 Gt)
Näytönohjain
AMD Radeon™ R5 -grafiikkasuoritin
Kiintolevy
yksi SATA-liitäntä (1 Tt, 5 400 k./min)
Optinen asema
Kirjoittava DVD-asema
Näyttö
39,6 cm:n (15,6 tuuman) WLED-taustavalaistu, heijastamaton täysteräväpiirtoinen SVA-näyttö (1 920 × 1 080);
Näppäimistö
Täysikokoinen, taustavalaistu näppäimistö, jossa erotetut näppäimet ja numeronäppäimistö
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva HP Imagepad -kosketuslevy
Langaton yhteys
Intel® 802.11b/g/n/ac (1×1) Wi-Fi® ja Bluetooth® 4.2 -yhdistelmä
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
USB 3.1 Type-C™ -portti, 1. sukupolvi (tiedonsiirto jopa 5 Gt(s); 2 USB 3.1 -porttia, 1. sukupolvi (vain tiedonsiirto); HDMI-liitäntä; RJ-45; kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä
Vähimmäismitat (L x S x K)
37,8 × 25,21 × 2,25 cm
Paino
2,02 kg
Virtalähteen tyyppi
45 W:n verkkolaite
Akun tyyppi
3-kennoinen 41 Wh:n litiumioniakku
Web-kamera
HP Wide Vision IR -täysteräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
B&O PLAY; HP Audio Boost; stereokaiuttimet
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP:n äänikytkin; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Software included
McAfee LiveSafe™
Pre-installed software
Netflix
Software - Productivity & finance
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft® Office 365 -asiakkaille