• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Pavilion Power - 15-cb008no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto
Tuotenumero
2BR67EA
Tuotteen nimi
HP Pavilion Power - 15-cb008no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-7700HQ (2,8 GHz:n perustaajuus, jopa 3,8 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 6 Mt:n välimuisti, 4 ydintä)
Piirisarja
Intel® HM175
Muisti, vakio
8 Gt:n DDR4-2400 SDRAM -muisti (1 x 8 Gt)t)
Näytönohjain
NVIDIA® GeForce® GTX 1050 (2 Gt:n erillinen GDDR5-muisti)
Kiintolevy
  • yksi SATA-liitäntä (1 Tt, 7200 k./min)
  • 128 Gt:n PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Näyttö
Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) heijastamaton, WLED-taustavalaistu, täysteräväpiirtoinen IPS-näyttö (1 920 × 1 080)
Näppäimistö
Täysikokoinen, taustavalaistu näppäimistö, jossa erotetut näppäimet ja numeronäppäimistö
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva HP Imagepad -kosketuslevy
Langaton yhteys
Intel® 802.11b/g/n/ac (2×2) Wi-Fi® ja Bluetooth® 4.2 -yhdistelmä
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
USB 3.1 Type-C™ -portti, 1. sukupolvi (tiedonsiirto jopa 5 Gt/s, DP1.2, HP Sleep and Charge -portti); 3 USB 3.1 -porttia, 1. sukupolvi (HP Sleep and Charge -portti); HDMI-liitäntä; RJ-45; kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä
Vähimmäismitat (L x S x K)
37,8 × 25,22 × 2,41 cm
Paino
2.21 kg
Virtalähteen tyyppi
150 W:n verkkolaite
Akun tyyppi
4-kennoinen 70 Wh:n litiumioniakku
Web-kamera
HP Wide Vision -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
B&O PLAY; HP Audio Boost; stereokaiuttimet
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Mukana toimitettu ohjelmisto
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
Netflix
Ohjelmistotuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft® Office 365 -asiakkaille