• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP PageWide Enterprise MFP 780, 785 - Tulostinnäkymät

Tulostin edestä
Tulostin takaa ja liitäntäportit
Ohjauspaneelin näkymä
Aloitusnäytöstä on pääsy tulostimen toimintoihin, ja siinä näkyy tulostimen nykyinen tila.
Voit palata aloitusnäyttöön milloin tahansa koskettamalla Aloitus-painiketta.
  huomautus:
Aloitusnäytössä esitetyt toiminnot voivat vaihdella tulostimeen määritettyjen asetusten mukaan.
    Kuva : Tulostimen ohjauspaneeli
  1. Aloitus-painike
  2. Sovellukset-alue
  3. Nollaus-painike
  4. Kirjaudu sisään- tai Kirjaudu ulos -painike
  5. Tietopainike
  6. Ohje-painike
  7. Aika
  8. Kopioi-painike
  9. Kopioiden määrä
  10. Aloitusnäytön sivun osoitin
  11. Näppäimistö(Vain Flow-mallit)
  12. Helppokäyttöinen USB-portti
  13. HIP-laitteistoliitäntä
Kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin käyttäminen
Käytä tulostimen kosketusnäytöllistä ohjauspaneelia seuraavilla toiminnoilla.
Toiminto
Kuvaus
Esimerkki
Napautus
Napauta näytössä näkyvää kohdetta, kun haluat valita kohteen tai avata valikon. Jos selaat valikkoja, voit myös keskeyttää näytön vierityksen napauttamalla näyttöä nopeasti.
Koskettamalla Asetukset-kuvaketta voit avata Asetukset-sovelluksen.
Pyyhkäisy
Kosketa näyttöä ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat vierittää näyttöä sivusuunnassa.
Pyyhkäise, kunnes Asetukset-sovellus tulee näyttöön.
Vieritys
Kosketa näyttöä ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat vierittää näyttöä ylös tai alas. Jos selaat valikkoja, voit myös keskeyttää näytön vierityksen napauttamalla näyttöä nopeasti.
Selaa Asetukset-sovellusta.