• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-kannettava - 17-ak006no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto
Tuotenumero
2BS04EA
Tuotteen nimi
HP-kannettava - 17-ak006no
Mikroprosessori
AMD Quad-Core A10-9620P APU (2,5 GHz:n perustaajuus, jopa 3,4 GHz:n pursketaajuus, 2 Mt:n välimuisti)
Muisti, vakio
8 Gt:n DDR4-1866 SDRAM -muisti (2 x 4 Gt)
Näytönohjain
  • AMD Radeon™ 530 -näytönohjain (2 Gt:n erillinen DDR3-muisti)
  • Erikseen
Kiintolevy
256 Gt:n M.2 SSD
Optinen asema
Tallentava DVD-asema
Näyttö
Lävistäjältään 43,9 cm:n (17,3 tuuman) heijastamaton, WLED-taustavalaistu, täysteräväpiirtoinen IPS-näyttö (1 920 × 1 080)
Näppäimistö
Täysikokoinen näppäimistö erillisillä näppäimillä ja numeronäppäimistöllä
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva kosketuslevy
Langaton yhteys
Intel® 802.11b/g/n/ac (1×1) Wi-Fi® ja Bluetooth® 4.2 -yhdistelmä
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
2 USB 3.1 -porttia, 1. sukupolvi (vain tiedonsiirto); USB 2.0 -portti; HDMI-liitäntä; RJ-45; kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä
Vähimmäismitat (L x S x K)
41,5 × 27,8 × 2,46 cm
Paino
2.5 kg
Virtalähteen tyyppi
65 W:n verkkolaite
Akun tyyppi
4-kennoinen 41 Wh:n litiumioniakku
Akun tyyppiä koskeva huomautus
Käyttäjän vaihdettavissa oleva akku
Web-kamera
HP TrueVision -teräväpiirtokamera sisäisellä digitaalisella mikrofonilla
Ääniominaisuudet
Kaksoiskaiuttimet
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Mukana toimitettu ohjelmisto
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
Netflix
Ohjelmistotuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft® Office 365 -asiakkaille