HP LaserJet M203dw -tulostimet - Langattoman tulostimen asennus (Mac)

Tämä asiakirja koskee Mac-tietokoneita ja HP LaserJet Pro M203dw -tulostimia.
Asenna HP-tulostin langattomaan verkkoon (Wi-Fi) asentamalla tulostinohjain ja -ohjelmisto HP:n sivustolta.
Vaihe 1: Valmistele asennus
Ennen kuin asennat tulostimen langattomaan verkkoon, kerää tarvittavat tiedot ja tarkista tulostimen ja tietokoneen liitännät.
  1. Tarvitset seuraavat:
    • Verkon nimi: Verkon nimi on SSID.
    • Verkon salasana (WEP-avain tai WPA-salasana)
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys (suositellaan): HP suosittelee Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
    • Langatonta yhteyttä tukeva tulostin: Aseta tulostin tietokoneen lähelle asennuksen ajaksi.
    • USB-kaapeli: Asennusohjelma saattaa kehottaa kytkemään USB-kaapelin.
  2. Varmista, että tulostin, reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon yhdistät tulostimen.
  3. Määritä tulostin, lisää paperia syöttölokeroon ja asenna mustekasetit. Yksityiskohtaiset ohjeet voit lukea siirtymällä HP:n asiakastuen sivulle, kirjoittamalla tulostimen mallinumeron ja ensimmäisen kerran tulostinasetukset, painamalla Enter-näppäintä ja valitsemalla asiakirjan luettelosta.
  4. Irrota USB- tai Ethernet-kaapelit tulostimesta.
Vaihe 2: Tulostimen liittäminen langattomaan verkkoon
Yhdistä tulostin WPS-toiminnolla (Wi-Fi Protected Setup), jolloin HP:n asennusohjelma löytää tulostimen asennuksen aikana. Tarkista langattoman reitittimen käyttöoppaasta, tukeeko se yhteyden muodostamista WPS-painikkeella.
  • Jos reititin ei tue WPS-toimintoa, siirry seuraavaan vaiheeseen ja lataa ja asenna ohjain.
  • Jos reititin tukee WPS-toimintoa, jatka seuraavasti.
  1. Paina tulostimen ohjauspaneelin langattoman yhteyden painiketta vähintään kaksi sekuntia, kunnes langattoman verkon merkkivalo alkaa vilkkua.
  2. Paina langattoman reitittimen WPS-painiketta kahden minuutin kuluessa.
  3. Odota enintään kaksi minuuttia, kun tulostin muodostaa automaattisesti yhteyden langattomaan verkkoon.
Kun tulostin on yhdistetty verkkoon, langattoman verkon merkkivalo palaa tasaisesti.
Vaihe 3: Lataa ja asenna tulostinohjain
Lataa ja asenna uusin täysien ominaisuuksien tulostinohjelmistoversio HP:n sivustolta.
Jos automaattisen langattoman yhteyden näyttö näkyy asennuksen aikana, viimeistele langattoman yhteyden määritys sen avulla. Muussa tapauksessa viimeistele ohjelmiston asennus asennusohjelmiston ohjeiden mukaisesti.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/laserjet.
  2. Napsauta Lataa.
  3. Avaa Lataukset-kansio Macin Dockissa ja aloita asennus napsauttamalla HP Easy Start.
      huomautus:
    Jos Easy Start ei avaudu automaattisesti, kaksoisnapsauta Lataukset-kansiossa toista tiedostoa, jonka nimessä on HP Easy Start.
  4. Asenna ohjelmisto noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
Usein kysytyt kysymykset (UKK)
Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin langattoman HP-tulostimen asentamisesta ja määrittämisestä.