• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Faksin lähettäminen ohjelmistosta

Faksin lähettäminen ohjelmistosta

Seuraavassa osassa on perusohjeet siitä miten fakseja lähetetään ohjelmistosta, joka toimitettiin tuotteen mukana. Kaikki ohjelmistoon liittyvät aiheet käsitellään ohjelmiston ohjeessa, joka voidaan avata ohjelmiston Ohje-valikosta.
Voit lähettää sähköisiä fakseja tietokoneesta, jos seuraavat vaatimukset täyttyvät.
  • Tuote on yhdistetty suoraan tietokoneeseen tai samaan verkkoon tietokoneen kanssa.
  • Tuotteen ohjelmisto on asennettu tietokoneelle.
  • Tuote tukee tietokoneen käyttöjärjestelmää.
Faksin lähettäminen ohjelmiston avulla (Windows)
  1. Avaa HP Printer Assistant -apuohjelma. Lisätietoja on kohdassa HP Printer Assistant -ohjelma avaaminen.
  2. Napsauta Tul., skann. & faks -välilehden Faksi-välilehteä.
  3. Napsauttamalla Lähetä faksi -kuvaketta voit avata faksiohjelmiston.
  4. Aseta alkuperäiskappale tulostuspuoli alaspäin skannerin lasille tai tulostuspuoli ylöspäin asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Lisätietoja on kohdissa Asiakirjojen lisääminen skanneriin ja Asiakirjansyöttölaitteen täyttäminen.
  5. Syötä ikkunan yläosan Vastaanottaja-kenttään vastaanottaja tai lisää vastaanottaja osoitekirjasta.
  6. Napsauta Lisää kansilehti -painiketta ja sitten Lisää skannaus -painiketta ja skannaa skannerin lasilla oleva asiakirja ja lisää se faksityöhön.
  7. Napsauttamalla Lähetä faksi -painiketta voit lähettää faksin.