HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Normaalin faksin lähettäminen tietokoneen avulla

Voit lähettää asiakirjan faksina suoraan tietokoneestasi. Sitä ei siis tarvitse tulostaa ja faksata tulostimesta.
huomautus:
Tietokoneelta näin lähetetyt faksit käyttävät tulostimen faksiyhteyttä internet-yhteyden tai tietokoneen modeemin sijaan. Varmista siis, että tulostin on liitetty toimivaan puhelinlinjaan ja että faksitoiminnot on määritetty ja toimivat oikein.
Tämän toiminnon käyttäminen edellyttää tulostinohjelmiston asentamista verkkosivustosta www.support.hp.com.

Normaalin faksin lähettäminen tietokoneelta: (Windows)

1. Avaa tietokoneessa asiakirja, jonka haluat faksata.
  2. Valitse ohjelman Tiedosto‑valikosta Tulosta.
  3. Valitse Nimi-luettelosta tulostin, jonka nimessä lukee "faksi".
  4. Voit muuttaa asetuksia (esimerkiksi tulostussuunta, sivujärjestys ja sivua arkilla) napsauttamalla painiketta tai linkkiä, joka avaa Ominaisuudet-valintaikkunan.
    Linkin tai painikkeen nimi voi olla eri sovelluksissa erilainen, esimerkiksi Ominaisuudet, Asetukset, Tulostinmääritykset, Tulostimen asetukset, Tulostin tai Määritä asetukset.
  5. Kun olet tehnyt asetuksiin muutokset, valitse OK.
  6. Napsauta Tulostus tai OK.
  7. Toimi seuraavasti:
    1. Anna vastaanottajan faksinumero ja muut tiedot.
    2. Muuta muita faksin asetuksia (kuten asiakirjan lähettäminen mustana tai värillisenä faksina).
    3. Valitse Lähetä faksi.
    Tulostin alkaa valita faksinumeroa ja faksaa asiakirjan.

Normaalin faksin lähettäminen tietokoneelta: (OS X)

1. Avaa tietokoneessa asiakirja, jonka haluat faksata.
  2. Valitse ohjelman Tiedosto‑valikosta Tulosta.
  3. Valitse tulostin, jonka nimessä on (Faksi).
  4. Valitse ponnahdusvalikosta Faksin tiedot.
    huomautus:
    Jos ponnahdusvalikko ei tule näkyviin, napsauta Tulostimen valinta -kohdan vieressä olevaa kolmiota.
  5. Anna esiin tuleviin ruutuihin faksinumero ja muut pyydetyt tiedot.
    huomautus:
    Lähetä värillinen faksi valitsemalla ponnahdusvalikosta Faksiasetukset ja valitsemalla sitten Väri.
  6. Valitse haluamasi faksiasetukset, valitse Faksaa, valitse faksinumero ja lähetä asiakirja.