• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Skannaus muiden ohjelmistojen kautta

Tuote on TWAIN-yhteensopiva ja Windows Imaging Application (WIA)-yhteensopiva. Tuote toimii Windows-ohjelmien kanssa, jotka tukevat TWAIN-yhteensopivia tai WIA-yhteensopivia skannauslaitteita ja Macintosh-ohjelmien kanssa, jotka tukevat TWAIN-yhteensopivia skannauslaitteita.
Avoimen TWAIN/WIA-yhteensopivan ohjelman avulla voi käyttää skannaustoimintoa ja skannata kuvan suoraan avoimeen ohjelmaan. Lisätietoja on ohjetiedostossa tai käyttöoppaissa, jotka toimitettiin TWAIN-yhteensopivan tai WIA-yhteensopivan ohjelmiston kanssa.
Skannaaminen TWAIN-yhteensopivasta ohjelmasta
Tavallisesti ohjelma on TWAIN-yhteensopiva, jos siinä on komento, jonka nimi on esimerkiksi Hae, Hae tiedosto, Skannaa, Tuo uusi kohde, Tuo tai Skanneri. Jos et ole varma, onko ohjelma yhteensopiva tai et tiedä komennon nimeä, lisätietoja saat ohjelman ohjeesta tai käyttöoppaista.
  1. Käynnistä skannaaminen TWAIN-yhteensopivassa ohjelmassa. Lisätietoja komennoista ja käytöstä on ohjelman ohjeessa tai käyttöoppaissa.
  huomautus:
Kun skannataan TWAIN-yhteensopivassa ohjelmassa, HP Scan -skannausohjelma saattaa käynnistyä automaattisesti. Jos HP Scan -skannausohjelma käynnistyy, voit tehdä muutoksia kuvan esikatselun aikana. Jos ohjelma ei käynnisty automaattisesti, kuva menee suoraan TWAIN-yhteensopivaan ohjelmaan.
Skannaaminen WIA-yhteensopivasta ohjelmasta
WIA on toinen tapa skannata kuva suoraan ohjelmistoon. WIA käyttää skannaukseen Microsoft-ohjelmistoa HP Scan -ohjelman sijasta.
Tavallisesti ohjelma on WIA-yhteensopiva, jos sen Lisää- tai Tiedosto-valikossa on komento Kuva - Skannerista tai kamerasta tai vastaava. Jos et ole varma, onko ohjelma WIA-yhteensopiva, lisätietoja löydät WIA-ohjelman ohjeesta tai käyttöoppaista.
  1. Skannaa tekemällä jokin seuraavista:
    • Käynnistä skannaaminen WIA-yhteensopivassa ohjelmassa. Lisätietoja komennoista ja käytöstä on ohjelman ohjeessa tai käyttöoppaissa.
    • Windows Vista tai Windows XP: Avaa ohjauspaneelissa Laitteet ja ääni -kansio ja sitten Kamerat ja Skannerit -kansio ja napsauta tuotteen kuvaketta. Tämä avaa normaalin ohjatun Microsoft WIA -toiminnon, jonka avulla voit skannata suoraan tiedostoon.
    • Windows 7, 8, 8.1 tai 10: Avaa ohjauspaneelissa Laitteet ja tulostimet kansio ja kaksoisnapsauta tuotteen kuvaketta. Tämä avaa normaalin ohjatun Microsoft WIA -toiminnon, jonka avulla voit skannata suoraan tiedostoon.