HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Skannaus USB-asemaan

Skannaus USB-asemaan
  1. Aseta alkuperäiskappale tulostuspuoli alaspäin skannerin lasille tai tulostuspuoli ylöspäin asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Lisätietoja on kohdissa Asiakirjojen lisääminen skanneriin ja Asiakirjansyöttölaitteen täyttäminen.
  2. Aseta USB-asema laitteen etu- tai takapuolen USB-porttiin.
  3. Kosketa ohjauspaneelin Skannaa-kuvaketta. sitten ja kosketa USB-kuvaketta.
  4. Valitse väri-, koko- ja tarkkuusasetukset koskettamalla Asetukset- tai (Asennus) -kohtaa Asetukset-valikosta.
  5. Palaa Skannaa USB-laitteeseen -valikkoon koskettamalla Piilota asetukset- tai (Takaisin) -kohtaa ja valitse tiedostotyyppi Tallenna nimellä -luettelosta.
  6. Valitse Tiedostonimi ja anna näppäimistön avulla skannatulle tiedostolle nimi. Valitse Valmis.
  7. Valitse Tallenna.