HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Valokuvien kopiointi

Valokuvien kopiointi

huomautus:
Kopioi valokuvat skannerin lasilta eikä asiakirjansyöttölaitteesta.
  1. Laita valokuva skannerin lasin vasempaan yläkulmaan kuvapuoli alaspäin ja sulje kansi.
    Lisätietoja on kohdassa Asiakirjojen lisääminen skanneriin.
  2. Kosketa ohjauspaneelin Kopioi-kuvaketta ja sitten Asiakirja-kuvaketta.
  3. Kosketa Asetukset-kohtaa, varmista, että Parantelu-asetuksena on Seka (joka on oletusarvo), ja aseta Värillinen/musta tarpeen mukaan.
  4. Kosketa tuotemallin mukaan Kopioi-kuvaketta tai (Takaisin) -kuvaketta ja sitten Kopioi-kuvaketta.