• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Henkilökorttien lisääminen ja kopiointi

Henkilökorttien lisääminen ja kopiointi
Kopioi tämän toiminnon avulla henkilökorttien tai muiden pienikokoisten asiakirjojen molemmat puolet paperiarkin yhdelle puolelle. Tuote pyytää sinua kopioimaan ensin toisen puolen asiakirjasta ja sitten kääntämään sen toisin päin skannerin lasilla ja kopioimaan uudelleen. Tuote tulostaa molemmat kuvat samalle sivulle.
  1. Aseta henkilökortti skannaustasolle. Suuntaa kortti skannerin lasin vasemmassa takareunassa olvien tulostusmateriaalimerkkien mukaan.
    Lisätietoja on kohdassa Asiakirjojen lisääminen skanneriin.
  2. Sulje skannerin kansi.
  3. Kosketa tulostimen ohjauspaneelin Kopioi-kuvaketta.
  4. Kosketa näytön Henkilökortti -kuvaketta.
  5. Kosketa Asetukset-kohtaa, jolloin näyttöön avautuu Kopiointiasetukset-valikko.
  6. Valitse lokero, kopion laatu ja kirkkaus/tummuus-asetukset.
  7. Noudata ohjauspaneelin ohjeita ja kopioi ensin kortin toinen puoli, käännä kortti, laita se oikeaan kohtaan skannerin lasille ja kopioi toinenkin puoli ja tulosta henkilökortti.