• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Verkkoasetusten tarkasteleminen tai muuttaminen

Verkkoasetusten tarkasteleminen tai muuttaminen
HP:n sisäisen verkkopalvelimen kautta voit tarkastella tai muuttaa IP-asetuksia.
  1. Hae laitteen IP-osoite (kosketa ohjauspaneelin koontinäkymän [Ethernet] -kohtaa).
  2. Avaa HP:n sisäinen verkkopalvelin kirjoittamalla tuotteen IP-osoite selaimen osoiteriville.
  3. Voit tarkastella verkon tietoja napsauttamalla Verkko-välilehteä. Voit muuttaa asetuksia tarvittaessa.