HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Tulostus langatonta yhteyttä käyttävästä mobiililaitteesta

Tulostus langatonta yhteyttä käyttävästä mobiililaitteesta

huomautus:
Varmista, että olet ottanut käyttöön yhteensopivan tulostussovelluksen matkalaitteessa. Lisätietoja on osoitteessa www.hp.com/go/mobileprinting.
  1. Varmista, että olet ottanut tulostimen Wi-Fi Direct -toiminnon käyttöön.
  2. Ota käyttöön langaton yhteys mobiililaitteessa. Lisätietoja on matkalaitteen mukana toimitetuissa ohjeissa.
    huomautus:
    Jos mobiililaitteesi ei tue langatonta yhteyttä, et voi käyttää Wi-Fi Direct -toimintoa.
  3. Muodosta matkalaitteesta yhteys uuteen verkkoon. Käytä samaa menetelmää, jota tavallisesti käytät muodostaaksesi yhteyden uuteen langattomaan verkkoon tai yhteyspisteeseen. Valitse langattomien verkkojen luettelosta Wi-Fi Direct, esimerkiksi DIRECT-**-HP PageWide XXXX (jossa ** kuvaa tulostimen yksilöiviä merkkejä ja XXXX tulostimeen merkittyä tulostimen mallia).
  4. Anna pyydettäessä Wi-Fi Direct -salasana.
  5. Tulosta asiakirja.