HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Tietosivut

Tietosivut
Tietosivut ovat tuotteen muistissa. Nämä sivut auttavat tuotteen ongelmien havaitsemisessa ja korjaamisessa.
  huomautus:
Jos tuotteen kieltä ei ole valittu oikein asennuksen aikana, voit vaihtaa kielen manuaalisesti, jolloin tietosivut tulostuvat yhdellä tuetusta kielistä. Vaihda kieli käyttämällä ohjauspaneelin Asetukset -valikkoa Määritys -valikossa tai käyttämällä HP:n sisäistä verkkopalvelinta.
  1. Avaa ohjauspaneelin koontinäkymä (pyyhkäise alaspäin koontinäkymävälilehteä missä tahansa näytössä tai kosketa aloitusnäytön yläosan nauhaa).
  2. Kosketa (Asennus) -kohtaa ohjauspaneelin koontinäkymästä.
  3. Avaa valikko koskettamalla Raportit-kohtaa.
  4. Kosketa tulostettavan raportin nimeä:
    Valikkokohta
    Kuvaus
    Tapahtumaloki
    Tulostaa virhelokin ja muita laitteen käytön aikaisia tapahtumia.
    Faksiraportit
    • Faksin vahvistus: Määrittää, tulostaako laite vahvistusraportin onnistuneen faksityön jälkeen.
    • Faksin virheraportti: Määrittää, tulostaako laite raportin epäonnistuneen faksityön jälkeen.
    • Edellinen tapahtuma -loki: Tulostaa yksityiskohtaisen raportin faksin edellisestä käyttökerrasta, joko lähetyksestä tai vastaanotosta.
    • Viimeisen 30 tapahtuman faksiloki: Faksipalvelun loki tulostaa 30 uusinta faksilokin merkintää.
    • Soittajan tunnusraportti: Tulostaa luettelon kaikkien saapuvien faksien puhelinnumeroista.
    • Roskafaksiraportti: Tulostaa luettelon puhelinnumeroista, joita on estetty lähettämästä fakseja laitteeseen.
    Verkkokokoonpanosivu
    Raportti sisältää seuraavien kohteiden tilatiedot:
    • verkkolaitteiston kokoonpano
    • käytössä olevat toiminnot
    • TCP/IP- ja SNMP-tiedot
    • verkkotilastot.
    • Langattoman verkon määritykset (vain langattomat mallit)
    PCL-fonttiluettelo
    Tulostaa kaikki asennetut PCL-fontit sisältävän luettelon.
    PCL6-fonttiluettelo
    Tulostaa kaikki asennetut PCL6-fontit sisältävän luettelon
    Tulostuslaaturaportti
    Tulostaa sivun, jonka avulla voidaan ratkaista tulostuslaatuongelmia.
    Tulostimen tila -raportti
    Tulostaa kasetin tilatiedon. Raportti sisältää seuraavat tiedot:
    • Kasetin jäljellä olevan käyttöiän arvioitu pituus
        huomautus:
      Mustemääriä koskevat hälytykset ja mustemäärän ilmaisintoiminnot antavat vain likimääräistä tietoa musteen todellisesta määrästä. Kun tulostin antaa matalan mustetason varoituksen, tulostusviivästysten välttämiseksi kannattaa hankkia vaihtokasetti. Vaihda kasetti vasta, kun laite kehottaa sinua tekemään niin.
    • Arvioitu jäljellä olevien sivujen lukumäärä
    • HP:n kasettien tuotenumerot
    • Tulostettujen sivujen määrä
    • Tietoja HP:n uusien kasettien tilaamisesta ja käytettyjen kasettien kierrätyksestä.
    PS-fonttiluettelot
    Tulostaa kaikki asennetut PS-fontit sisältävän luettelon.
    Käyttösivu
    Näyttää kaikki tuotteen läpi menneet paperikoot ja niiden lukumäärät; luetteloi, olivatko ne mustavalko- vai väritulosteita, yksi- vai kaksipuolisia, ja ilmoittaa sivumäärän. Tämä raportti on hyödyllinen laskutuksesta sovittaessa.
    Verkkoyhteystestin raportti
    Näyttää nykyiset määritykset ja diagnoositiedot paikallisverkosta, yhdyskäytävästä, DNS-palvelimesta, välityspalvelimesta ja testipalvelimesta. Raportti on hyödyllinen, kun yrität ratkaista verkkoyhteyteen liittyviä ongelmia.
    Langattoman verkon testiraportti
    Käynnistää tietyt vianetsintätestit, joilla selvitetään yleisiä langattoman yhteyden ongelmia, ja suosittelee ratkaisuja havaittuihin ongelmiin.