HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Kopion pienentäminen ja suurentaminen

Kopion pienentäminen ja suurentaminen

1. Aseta alkuperäiskappale tulostuspuoli alaspäin skannerin lasille tai tulostuspuoli ylöspäin asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Lisätietoja on kohdissa Asiakirjojen lisääminen skanneriin ja Asiakirjansyöttölaitteen täyttäminen.
  2. Kosketa tulostimen ohjauspaneelin Kopioi-kuvaketta.
  3. Kosketa näytön Asiakirja-kuvaketta.
  4. Kosketa Asetukset-kohtaa, jolloin näyttöön avautuu Kopiointiasetukset-valikko.
  5. Valitse koskettamalla Muuta kokoa ja sitten jokin valikon vaihtoehdoista.