HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Verkko-ongelmien ratkaiseminen

Tarkista seuraavat kohdat ja varmista, että tuote on yhteydessä verkkoon. Tulosta ennen aloittamista määrityssivu ohjauspaneelista ja etsi tuotteen IP-osoite sivulta.
Heikko fyysinen yhteys
  1. Tarkista, että laite on liitetty oikeaan Ethernet-porttiin oikealla kaapelilla.
  2. Tarkista kaapeliliitäntöjen tukevuus.
  3. Tarkista yhteys laitteen taustapuolella olevasta Ethernet-liitännästä ja varmista, että keltainen toimintovalo ja vihreä linkin tilavalo palavat.
  4. Jos ongelma jatkuu, kokeile toista kaapelia tai porttia verkkoreitittimessä, kytkinportissa tai keskittimessä.
Tietokone käyttää väärää IP-osoitetta tuotteelle
  1. Avaa tietokoneella tulostimen ominaisuudet ja napsauta Portit-välilehteä. Varmista, että valittuna on laitteen nykyinen IP-osoite. Laitteen IP-osoite näkyy laitteen asetussivulla ja ohjauspaneelissa.
  2. Jos asensit tuotteen käyttämällä HP:n vakio-TCP/IP-porttia, valitse Tulosta aina tähän tulostimeen, vaikka en IP-osoite vaihtuisi -ruutuun.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos asensit tuotteen käyttämällä Microsoftin vakio-TCP/IP-porttia, käytä IP-osoitteen sijasta isäntänimeä.
    • Jos olet asentanut laitteen sivustosta www.support.hp.com, voit tarkastella tai muuttaa laitteen IP-osoitetta seuraavalla tavalla:
      1. Avaa HP Printer Assistant -apuohjelma. Lisätietoja on kohdassa HP Printer Assistant -ohjelma avaaminen.
      2. Valitse Työkalut-välilehti.
      3. Avaa apuohjelma, joka kertoo tuotteen tunnetut (edelliset) IP-osoitteet ja sallii IP-osoitteen vaihtamisen tarvittaessa, napsauttamalla Päivitä IP-osoite -painiketta.
  4. Jos IP-osoite on virheellinen, poista laitemerkintä asennettujen tulostinten luettelosta ja lisää se sitten uudelleen.
Tietokone ei pysty kommunikoimaan tuotteen kanssa
  1. Testaa verkkoyhteys ping-komennon avulla:
    1. Avaa tietokoneen komentorivikehote. Valitse Windowsissa Käynnistä, valitse Suorita ja kirjoita sitten cmd.
    2. Kirjoita ping ja tuotteesi IP-osoite.
    3. Jos ikkuna näyttää pyynnön ja vastauksen väliset ajat, sekä verkko että laite toimivat oikein.
  2. Jos ping-komento ei onnistunut, tarkista, että verkkoreitittimeen, -keskittimeen tai -kytkimeen on kytketty virta. Tarkista sitten, että verkkoasetukset, laite ja tietokone on määritetty samaan verkkoon.
Tuote käyttää väärää linkkiä ja vääriä kaksisuuntaisen tiedonvälityksen asetuksia verkolle
HP suosittelee tämän asetuksen jättämistä automaattiseen tilaan (oletusasetus). Jos vaihdat näitä asetuksia, sinun täytyy vaihtaa ne myös verkolle.
Uudet ohjelmistot saattavat aiheuttaa yhteysongelmia
Varmista, että uudet ohjelma on asennettu oikein ja että niissä on oikea tulostinohjain.
Tietokone tai työasema on saatettu määrittää väärin
  1. Tarkista verkko-ohjaimet, tulostinohjaimet ja verkon uudelleenohjaus.
  2. Varmista, että käyttöjärjestelmä on määritetty oikein.
Tuote ei ole käytössä tai muut verkkoasetukset ovat virheellisiä
  1. Tarkista verkkoprotokollan tila määrityssivulta. Ota se käyttöön tarvittaessa.
  2. Määritä verkkoasetukset uudelleen tarvittaessa.