HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Tuote ei tulosta

Tulostuksen vianetsinnän tarkistusluettelo

Jos tuote ei tulosta ollenkaan, kokeile seuraavia ratkaisuja:
  • Varmista, että laitteeseen on kytketty virta ja ohjauspaneelissa sen tilana on Valmis:
    • Jos ohjauspaneelin mukaan tuotteen tila ei ole Valmis, ammuta tuote ja käynnistä se uudelleen.
    • Jos ohjauspaneelissa tuotteen tilana on Valmis, yritä lähettää työ uudelleen.
  • Jos ohjauspaneelissa on virheilmoitus, selvitä virhe ja yritä sitten tulostaa testisivu ohjauspaneelista. Jos testisivu tulostuu, laitteen ja tulostamiseen käyttämäsi tietokoneen välillä saattaa olla tiedonsiirto-ongelma.
    huomautus:
    Jos näyttöön tulee vasemmanpuoleista kaksipuolisen tulostuksen yksikköä (tai huoltonestesäiliötä) koskeva virheilmoitus, katso lisätietoja kohdasta Vasemmanpuoleisen kaksipuolisen tulostuksen yksikön asentaminen uudelleen tai vaihtaminen.
    Jos näyttöön tulee tulostuspään pyyhkijän rajoitinpalasta ilmoittava virheilmoitus, katso lisätietoja kohdasta Poista tulostuspään pyyhkijän rajoitinpalat.
  • Varmista, että kaikki johdot ovat kunnolla kytkettynä. Jos tuote on liitetty verkkoon, tarkista seuraavat seikat:
    • Tarkista tuotteen verkkoyhteyden vieressä oleva merkkivalo. Jos verkko on aktiivinen, valo on vihreä.
    • Varmista, että olet yhdistämässä tuotetta verkkoon verkkojohdolla etkä puhelinjohdolla.
    • Varmista, että reititin, keskitin tai kytkin on käynnissä ja toimii oikein.
  • Asenna HP:n ohjelmisto verkkosivustosta www.support.hp.com. Yleisten tulostinohjainten käyttäminen saattaa aiheuttaa viiveitä tulostusjonon tyhjentämisessä.
  • Napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella tämän laitteen nimeä tietokoneellesi asennettujen tulostinten luettelosta, napsauta Ominaisuudet-kohtaa ja avaa Portit-välilehti:
    • Jos olet luomassa yhteyttä verkkoon verkkokaapelin avulla, varmista, että Portit-välilehdessä oleva tulostimen nimi vastaa laitteen määrityssivulla olevaa laitteen nimeä.
    • Jos käytössä on USB-johto ja olet luomassa yhteyttä langattomaan verkkoon, varmista, että valintaruutu kohdan Virtuaalinen tulostinportti USB:lle vieressä on valittuna.
  • Jos tietokoneessa on käytössä henkilökohtainen palomuuri, se saattaa estää tiedonvälityksen tuotteen kanssa. Ota palomuuri hetkeksi pois käytöstä ja tarkista onko se ongelman aiheuttaja.
  • Jos tietokone tai tuote on yhdistetty langattomaan verkkoon, heikko signaali tai häiriöt saattavat hidastaa tulostamista.

Vasemmanpuoleisen kaksipuolisen tulostuksen yksikön asentaminen uudelleen tai vaihtaminen

varoitus:
Tulostimen tietyissä osissa on varoitustarroja. Jos haluat tarkempia tietoja tarroista, katso Varoituskuvakkeet.
Vasemmanpuoleista kaksipuolisen tulostuksen yksikköä koskevien ongelmien ratkaisemiseksi sen voi joutua asentamaan uudelleen tai vaihtamaan.
  1. Avaa vasen luukku nostamalla vasenta salpaa ylöspäin.
  2. Ota kiinni kaksipuolisen tulostuksen yksiköstä ja vedä sitä ulospäin niin pitkälle kuin se tulee.
  3. Kaksipuolisen tulostuksen yksikön poistaminen:
    1. Vedä sinistä salpaa eteenpäin, jolloin se vapautuu, ja käännä kaksipuolisen tulostuksen yksikköä ulospäin niin, että se irtoaa.
    2. Vedä kaksipuolisen tulostuksen yksikön oikeanpuoleinen sivu ulos oikeanpuoleisesta kiskosta ja nosta kaksipuolisen tulostuksen yksikkö pois.
  4. Kaksipuolisen tulostuksen yksikön asentaminen:
    1. Työnnä kaksipuolisen tulostuksen yksikön oikeanpuoleinen nuppi oikeanpuoleiseen kiskoon.
    2. Liu’uta kaksipuolisen tulostuksen yksikön vasen puoli vasemman kiskon aukon läpi ja työnnä sininen salpa takaisin paikalleen.
  5. Työnnä kaksipuolisen tulostuksen yksikköä, kunnes se napsahtaa paikalleen.
  6. Sulje vasen luukku.

Poista tulostuspään pyyhkijän rajoitinpalat

huomautus:
Ennen kuin voit tulostaa, sinun on poistettava tulostuspään pyyhkijän mukana toimitetut rajoitinpalat.
  1. Avaa oikeanpuoleinen luukku nostamalla oikeanpuoleista salpaa ylöspäin.
  2. Vedä vasenta rajoitinpalaa tulostimen keskiosaa kohti ja ota se pois tulostimesta.
  3. Toista sama oikeanpuoleiselle rajoitinpalalle.
  4. Sulje oikeanpuoleinen luukku.