HP Color LaserJet Enterprise M652, M653 - Tulostinnäkymät

Tulostin edestä
    Kuva : Tulostin edestä
  1. Tulostelokero
  2. Ohjauspaneeli, jossa on värinäyttö ja näppäimistö (vain M652-malleissa)
  3. Laitteiston liitäntä lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
  4. Helppokäyttöinen USB-porttiLiitä USB-muistitikku ilman tietokonetta tulostamista tai laiteohjelmiston päivittämistä varten.Järjestelmänvalvojan on otettava tämä portti käyttöön ennen kuin sitä voidaan käyttää.
  5. Oikeanpuoleinen luukku (kiinnitysyksikkö ja tukosten poistaminen)
  6. Lokero 1
  7. Virtapainike
  8. Lokero 2
  9. Mallinimi
  10. Etuluukku (pääsy värikasetteihin)
  11. Ohjauspaneelin värillinen kosketusnäyttö (vain M653-malleissa)
  12. Oikea alaluukku (tukosten poistaminen)
  13. 1 x 550 arkin paperinsyöttölaite, lokero 3 (sisältyy M653x-malliin, valinnainen muissa malleissa)
Tulostin takaa
    Kuva : Tulostin takaa
  1. Muotoiluohjaimen suojus
  2. Paikka vaijerityyppiselle turvalukolle
  3. Muotoilupiirilevy (jossa on liitäntäportit)
  4. Vasen luukku (pääsy väriaineen keräysyksikköön)
  5. Virtaliitäntä
  6. Sarja- ja tuotenumeron tarra
Liitäntäportit
    Kuva : Liitäntäportit
  1. LAN-verkon Ethernet 10/100/1000 -verkkoportti
  2. Hi-Speed USB 2.0 -tulostusportti
  3. USB-portti ulkoisille USB-laitteille (tämä portti saattaa olla peitetty)Helppokäyttöinen USB-tulostus ohjauspaneelin lähellä olevan USB-portin avulla.
Ohjauspaneeli (värinäyttö ja näppäimistö, vain M652-malleissa)
Ohjauspaneelista saat tietoa tulostimen ja töiden tilasta ja voit määrittää tulostimen asetukset.
  huomautus:
Saat lisätietoja tulostimen ohjauspaneelin ominaisuuksista siirtymällä kohtaan www.hp.com/support/colorljM652 or www.hp.com/support/colorljM653. Valitse Manuals (Käyttöoppaat) ja valitse sitten General reference (Yleiset ohjeet).
    Kuva : Tulostimen ohjauspaneeli
  1. Nollaus-painike
  2. Kirjaudu sisään- tai Kirjaudu ulos -kuvake
  3. Sovellukset-alue
  4. Aloitus-painike
  5. Tietopainike
  6. Ohje-painike
  7. Takaisin-painike
  8. Ylänuolipainike
  9. Viestikeskus-painike
  10. Vasen nuolipainike
  11. OK-painike
  12. Oikea nuolipainike
  13. Käynnistä-painike
  14. Alanuolipainike
  15. Peruutuspainike
  16. Tyhjennyspainike
  17. Kirjaudu sisään- tai Kirjaudu ulos -painike
  18. Numeronäppäimistö
  19. Aloitusnäytön sivun osoitin
Ohjauspaneelin näkymä (kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli, vain M653-malleissa)
Aloitusnäytöstä on pääsy tulostimen toimintoihin, ja siinä näkyy tulostimen nykyinen tila.
Voit palata aloitusnäyttöön milloin tahansa koskettamalla tulostimen ohjauspaneelin vasemmassa reunassa olevaa Aloitus-painiketta tai koskettamalla useimpien näyttöjen vasemmassa yläkulmassa näkyvää Aloitus-painiketta.
  huomautus:
Saat lisätietoja tulostimen ohjauspaneelin ominaisuuksista siirtymällä kohtaan www.hp.com/support/colorljM652 or www.hp.com/support/colorljM653. Valitse Manuals (Käyttöoppaat) ja valitse sitten General reference (Yleiset ohjeet).
  huomautus:
Aloitusnäytössä esitetyt toiminnot voivat vaihdella tulostimeen määritettyjen asetusten mukaan.
    Kuva : Tulostimen ohjauspaneeli
  1. Nollaus-painike
  2. Kirjaudu sisään- tai Kirjaudu ulos -painike
  3. Tietopainike
  4. Ohje-painike
  5. Aika
  6. Sovellukset-alue
  7. Aloitusnäytön sivun osoitin
  8. Aloitus-painike
Kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin käyttäminen
Käytä tulostimen kosketusnäytöllistä ohjauspaneelia seuraavilla toiminnoilla.
Toiminto
Kuvaus
Esimerkki
Napautus
Napauta näytössä näkyvää kohdetta, kun haluat valita kohteen tai avata valikon. Jos selaat valikkoja, voit myös keskeyttää näytön vierityksen napauttamalla näyttöä nopeasti.
Koskettamalla Asetukset-kuvaketta voit avata Asetukset-sovelluksen.
Pyyhkäisy
Kosketa näyttöä ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat vierittää näyttöä sivusuunnassa.
Pyyhkäise, kunnes Asetukset-sovellus tulee näyttöön.
Vieritys
Kosketa näyttöä ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat vierittää näyttöä ylös tai alas. Jos selaat valikkoja, voit myös keskeyttää näytön vierityksen napauttamalla näyttöä nopeasti.
Selaa Asetukset-sovellusta.