HP:n tietokoneet - Sovellusten ongelmat Windows 10:ssä

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä.
Microsoft Store tavallisesti ilmoittaa siitä, jos sovelluksen kanssa on ongelmia, ja ratkaisee ongelman puolestasi. Jos ongelmat sovelluksen kanssa jatkuvat, kokeile suorittaa Sovellusten vianmääritys. Vianmääritystyökalu on saatavilla englannin kielellä, mutta toimii myös muunkielisissä tietokoneissa.
Jos Microsoftin sovellusten vianmäärityksen käyttäminen ei korjaa sovellusta tai sovellus, joka ei toimi oikein, ei ole Microsoft-sovellus, voit korjata sovelluksen itse suorittamalla tämän asiakirjan sisältämät muut vaiheet.