HP Instant Ink - "Liitä tulostin päivittääksesi tilan" -viesti tulee näkyviin

Tämä asiakirja koskee HP Instant Ink -asiakkaita.
HP Instant Ink valvoo mustekasettisi tiloja voidakseen lähettää sinulle korvausmustekasetteja, kun tarvitset niitä. Kun tulostinta ei ole yhdistetty Internetiin pitkään aikaan, tarkkaileminen keskeytyy ja jokin seuraavista virheviesteistä voi näkyä tietokoneessa tai tulostimessa:
  • Liitä tulostin päivittääksesi HP Instant Ink -tilan
  • Jos tulostin ei ole yhteydessä HP Connected -palveluun, et voi pian tulostaa
  • Tulostaminen ei onnistu – paina OK liittääksesi tulostimen ja päivittääksesi tilan
  • Paina OK liittääksesi tulostimen, jotta voit tilata vaihtokasetin
  • Paina OK liittääksesi tulostimen ja päivittääksesi tilan
Vastataksesi tähän viestiin ja varmistaaksesi, että saat korvaavat mustekasetit ajoissa, yhdistä tulostin Internetiin ja varmista yhteyden tila HP Instant Ink -tiliin sivulla.
  1. Riippuen siitä, missä virheviesti näkyy, kosketa tai paina OK tulostimen ohjauspaneelissa tai napsauta OK tietokoneessa.
    Tulostin yrittää yhdistää.
  2. Jos tietokoneen tai tulostimen näytöllä näkyy Ei langatonta yhteyttä tai Yhteysvirhe, siirry Langattoman tulostuksen keskukseen (englanninkielinen) oppiaksesi, miten vianmääritys tehdään langattomassa verkossa tai Internet-yhteyden kautta.
  3. Kun tulostin on yhdistänyt nettiin ja yhteys on aktiivinen, siirry osoitteeseen hpinstantink.com/signin (HP Connected -sivusto) ja kirjaudu sisään HP Instant Ink -tilillesi.
  4. Napsauta Päivitä-kuvaketta HP Instant Ink -tilisivun Tila-alueella. Etsi vihreä valintamerkki ja sana Online varmistaaksesi, että tulostin on liitetty HP Instant Ink -palveluun.
    Napsauta päivityskuvaketta ja varmista, että tulostin on online-tilassa
  5. Jos tulostin on yhteydessä Internetiin, mutta tulostimen tila Instant Ink -tiliin sivulla on edelleen Offline päivittämiskuvakkeen napsauttamisen jälkeen , odota ja yritä myöhemmin uudelleen.
  6. Jos yrität myöhemmin uudelleen ja tulostimen tila on edelleenOffline, ota yhteyttä HP:n tukeen. Aloita keskustelu HP:n tukihenkilön kanssa napsauttamalla HP Instant Ink -tilisivun yläreunassa olevaa Keskustelu-painiketta (keskustelu ei ole saatavilla kaikissa maissa).
    Keskustelu-kohdan napsauttaminen tilin sivun yläreunassa
  7. Etsiäksesi HP:n tuen puhelinnumeron sijaintipaikassasi toimi seuraavasti:
    1. Valitse Ota yhteyttä HP:n tukeen tilisivusi Apukeskus-alueella.
      Kohdan ”Ota yhteyttä HP:n tukeen” napsauttaminen tilisivulla
    2. Vieritä HP-asiakastuki – yhteydenotto -sivua alas ja valitse sijaintisi ja kielesi.
    3. Valitse Näytä asetukset.
      HP:n yhteysasetukset näkyvät näytössä.
    4. Valitse Keskustele nyt tai Hae puhelinnumero (keskustelu ei ole saatavilla kaikissa maissa).
    5. Täytä lomake ja valitse sitten Keskustele nyt tai Lähetä.
    6. Jos haluat puhelintukea, soita näkyvillä olevaan numeroon ja valmistaudu tarjoamaan yhteydenottosivulla näkyvä tapahtumanumero.