HP:n tietokoneet - Suojattu käynnistys (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10 ja Suojattu käynnistys -toiminto.
Suojatun käynnistyksen ottaminen käyttöön estää haittaohjelmien hyökkäykset, virushyökkäykset sekä epäluotettavien laitteistojen tai käynnistys-CD- tai DVD-levyjen, jotka voivat vahingoittaa tietokonetta, käytön. Voit myös poistaa Suojatun käynnistyksen käytöstä käyttääksesi luotettuja mutta tunnistamattomia ohjelmistoja (kuten vanhat videokortit) tai käynnistääksesi tietokoneen uudelleen tunnistamattomalta palautuslevyltä.
Kaikki HP:n tietokoneet, joissa on Windows 10, tulevat Suojattu käynnistys oletuksena. Jos päivitit Windows 10 -käyttöjärjestelmään aiemmasta Windows-versiosta, Suojattu käynnistys on käytettävissä vain, jos tietokoneeseen voidaan asentaa UEFIn kanssa yhteensopiva AMI BIOS 8 -versio. Siirry kohtaan HP:n pöytätietokoneet – BIOSin päivittäminen tai HP:n kannettavat tietokoneet – BIOSin päivittäminen saadaksesi lisätietoja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä siitä, miten Suojattu käynnistys toimii, ja etsiäksesi viat.