HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, E87640-E87660, E77820, E77830, E72520, E72530 - Skannaus USB-asemaan

Johdanto

Tulostimella voi skannata asiakirjan ja tallentaa sen USB-muistitikulle.
huomautus:
Ennen kuin voit skannata USB-asemaan, tulostimen järjestelmänvalvojan tai IT-osaston tulee ottaa toiminto käyttöön ja määrittää se HP:n sulautetun Web-palvelimen avulla.

Skannaus USB-asemaan

huomautus:
Tämän toiminnon käyttö saattaa edellyttää tulostimeen kirjautumista.
  1. Aseta asiakirja skannerin lasille tulostuspuoli alaspäin tai aseta se asiakirjansyöttölaitteeseen tulostuspuoli ylöspäin ja säädä paperiohjaimia asiakirjan koon mukaan.
  2. Liitä USB-asema tulostimen ohjauspaneelin lähellä olevaan USB-porttiin.
  3. Siirry tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytöstä kohtaan Skannaa ja valitse sitten Skannaus USB-asemaan.
  4. Valitse USB-asema Destination (Kohde) -kohdassa ja valitse sitten tallennuspaikka (USB-asema tai olemassa oleva kansio).
  5. Avaa näppäimistö kosketusnäyttöön valitsemalla Tiedostonimi-tekstikenttä, kirjoita tiedoston nimi ja valitse Enter-painike .
  6. Voit määrittää asetuksia, kuten Tiedostotyyppi ja tarkkuus, Alkuperäisen puolet ja Sisällön suunta, valitsemalla vasemmasta alakulmasta Asetukset ja valitsemalla asetukset Asetukset-valikoista. Jos näkyviin tulee kehote, valitse Valmis .
  7. Valinnainen esikatselu: Voit esikatsella asiakirjaa koskettamalla näytön oikeanpuoleista ruutua. Voit laajentaa ja pienentää esikatselunäyttöä esikatseluruudun vasemmalla puolella olevilla Expand (Laajenna)- ja Collapse (Pienennä) -painikkeilla.
    Expand (Laajenna) -painike
    Collapse (Pienennä) -painike
    Voit muuttaa esikatseluasetuksia ja järjestää, kääntää, lisätä tai poistaa sivuja näytön oikeassa reunassa olevilla näppäimillä.
    Voit siirtyä kahden sivun näkymän ja pikkukuvanäkymän välillä. Pikkukuvanäkymässä on käytettävissä enemmän asetuksia kuin kahden sivun näkymässä.
    Voit pienentää tai suurentaa valittua sivua.
    huomautus:
    Näitä painikkeita voi käyttää valitsemalla vain yhden sivun kerrallaan.
    Voit kiertää sivua 180 astetta.
    huomautus:
    Tämä painike on käytettävissä vain pikkukuvanäkymässä.
    Voit poistaa valitut sivut.
    huomautus:
    Tämä painike on käytettävissä vain pikkukuvanäkymässä.
    Voit muuttaa asiakirjan sivujen järjestystä. Valitse yksi tai useampi sivu ja siirrä niitä vasemmalle tai oikealle.
    huomautus:
    Nämä painikkeet ovat käytettävissä vain pikkukuvanäkymässä.
    Voit lisätä sivun asiakirjaan. Tulostin kehottaa skannaamaan lisäsivut.
    Voit poistaa esikatselussa tekemäsi muutokset ja aloittaa alusta.
  8. Kun asiakirja on valmis, tallenna tiedosto USB-asemaan valitsemalla Tallenna.