HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, E87640-E87660, E77820, E77830, E72520, E72530 - Skannaaminen verkkokansioon

Johdanto

Tulostimella voi skannata tiedoston ja tallentaa sen jaettuun verkkokansioon.
huomautus:
Ennen kuin verkkokansioon voi skannata, tulostimen järjestelmänvalvojan tai IT-osaston tulee ottaa toiminto käyttöön ja määrittää jaetut kansiot HP:n sulautetun Web-palvelimen avulla.

Skannaaminen verkkokansioon

huomautus:
Tämän toiminnon käyttö saattaa edellyttää tulostimeen kirjautumista.
  1. Aseta asiakirja skannerin lasille tulostuspuoli alaspäin tai aseta se asiakirjansyöttölaitteeseen tulostuspuoli ylöspäin ja säädä paperiohjaimia asiakirjan koon mukaan.
  2. Siirry tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytöstä kohtaan Skannaa ja valitse sitten Skannaus verkkokansioon.
  3. Määritä kohdekansio. Tulostimen järjestelmänvalvojan on ensin määritettävä kansiovalinnat.
    • Voit valita järjestelmänvalvojan valmiiksi määrittämän kansion valitsemalla Pikasarjat ja oletusasetukset -kohdassa Lataa. Valitse sitten kansio ja Lataa.
    • Jos haluat määrittää uuden kansiosijainnin, avaa kosketusnäytön näppäimistö valitsemalla Kansiopolut‑kenttä, kirjoita kansion polku ja valitse Enter-painike . Anna tarvittaessa tunnistetiedot ja tallenna polku valitsemalla Tallenna.
      huomautus:
      Määritä polku seuraavassa muodossa: \\palvelin\kansio, jossa "palvelin" on sen palvelimen nimi, jossa jaettu kansio sijaitsee, ja "kansio" on jaetun kansion nimi. Jos kansio on muiden kansioiden sisällä, anna kaikki tarvittavat polun segmentit, jotta pääset kansioon. Esimerkiksi: \\palvelin\kansio\kansio
      huomautus:
      Kansiopolut-kentässä voi olla valmiiksi määritetty polku, joka ei välttämättä ole muokattava. Tällöin järjestelmänvalvoja on määrittänyt kansion yleistä käyttöä varten.
  4. Avaa näppäimistö kosketusnäyttöön valitsemalla Tiedostonimi-tekstikenttä, kirjoita tiedoston nimi ja valitse Enter-painike .
  5. Voit määrittää asetuksia, kuten Tiedostotyyppi ja tarkkuus, Alkuperäisen puolet ja Sisällön suunta, valitsemalla vasemmasta alakulmasta Asetukset ja valitsemalla asetukset Asetukset-valikoista. Valitse kunkin kohdalla kehotettaessa Valmis.
  6. Valinnainen esikatselu: Voit esikatsella asiakirjaa koskettamalla näytön oikeanpuoleista ruutua. Voit laajentaa ja pienentää esikatselunäyttöä esikatseluruudun vasemmalla puolella olevilla Expand (Laajenna)- ja Collapse (Pienennä) -painikkeilla.
    Expand (Laajenna) -painike
    Collapse (Pienennä) -painike
    Voit muuttaa esikatseluasetuksia ja järjestää, kääntää, lisätä tai poistaa sivuja näytön oikeassa reunassa olevilla näppäimillä.
    Voit siirtyä kahden sivun näkymän ja pikkukuvanäkymän välillä. Pikkukuvanäkymässä on käytettävissä enemmän asetuksia kuin kahden sivun näkymässä.
    Voit pienentää tai suurentaa valittua sivua.
    huomautus:
    Näitä painikkeita voi käyttää valitsemalla vain yhden sivun kerrallaan.
    Voit kiertää sivua 180 astetta.
    huomautus:
    Tämä painike on käytettävissä vain pikkukuvanäkymässä.
    Voit poistaa valitut sivut.
    huomautus:
    Tämä painike on käytettävissä vain pikkukuvanäkymässä.
    Voit muuttaa asiakirjan sivujen järjestystä. Valitse yksi tai useampi sivu ja siirrä niitä vasemmalle tai oikealle.
    huomautus:
    Nämä painikkeet ovat käytettävissä vain pikkukuvanäkymässä.
    Voit lisätä sivun asiakirjaan. Tulostin kehottaa skannaamaan lisäsivut.
    Voit poistaa esikatselussa tekemäsi muutokset ja aloittaa alusta.
  7. Kun asiakirja on valmis, tallenna tiedosto verkkokansioon valitsemalla Lähetä.