• Palaute

HP LaserJet Managed MFP E82540, E82550, E82560, E87640, E87650, E87660 - Tulostaminen (Windows)

Tulostaminen (Windows)

Seuraavassa osassa kuvataan perustulostuksen kulku Windowsissa.
  1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse tulostin tulostinluettelosta. Voit muuttaa asetuksia, kun avaat tulostinohjaimen valitsemalla Ominaisuudet tai Asetukset.
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
    huomautus:
    Nämä sovellukset näyttävät erilaisilta Windows 10-, 8.1- ja 8-versiossa ja niissä on eri toimintoja kuin jäljempänä on kuvattu työpöytäsovellusten osalta. Voit siirtyä tulostustoimintoon aloitusnäyttösovelluksesta seuraavasti:
    Windows 10: Valitse Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    Windows 8.1 tai 8: Valitse Laitteet, Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    HP PCL-6 V4 -ohjaimen osalta HP AiO Printer Remote -sovellus lataa ohjaimen lisätoiminnot, kun Lisää asetuksia -vaihtoehto valitaan.
    huomautus:
    Jos tarvitset lisätietoja, valitse tulostinohjaimen ohjepainike (?).
  3. Määritä käytettävissä olevat vaihtoehdot napsauttamalla tulostinohjaimen välilehtiä. Määritä esimerkiksi paperin suunta Viimeistely-välilehdessä, ja määritä paperilähde, paperityyppi, paperikoko ja laatuasetukset Paperi/Laatu-välilehdessä.
  4. Valitsemalla OK voit palata Tulosta-valintaikkunaan. Valitse näytössä tulosteiden määrä.
  5. Tulosta työ painamalla Tulosta-painiketta.

Automaattinen molemmille puolille tulostaminen (Windows)

Käytä tätä toimintatapaa tulostimissa, joihin on asennettu automaattinen kääntöyksikkö. Jos tulostimeen ei ole asennettu automaattista kääntöyksikköä tai haluat tulostaa paperityypeille, joita kääntöyksikkö ei tue, voit tulostaa molemmille puolille manuaalisesti.
  1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite tulostinluettelosta ja avaa tulostinohjain valitsemalla sitten Ominaisuudet tai Määritykset.
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
    huomautus:
    Nämä sovellukset näyttävät erilaisilta Windows 10-, 8.1- ja 8-versiossa ja niissä on eri toimintoja kuin jäljempänä on kuvattu työpöytäsovellusten osalta. Voit siirtyä tulostustoimintoon aloitusnäyttösovelluksesta seuraavasti:
    Windows 10: Valitse Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    Windows 8.1 tai 8: Valitse Laitteet, Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    HP PCL-6 V4 -ohjaimen osalta HP AiO Printer Remote -sovellus lataa ohjaimen lisätoiminnot, kun Lisää asetuksia -vaihtoehto valitaan.
  3. Valitse Viimeistely-välilehti.
  4. Valitse Tulosta molemmille puolille. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet -valintaikkuna sulkeutuu.
  5. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunassa Tulosta.

Useiden sivujen tulostaminen arkille (Windows)

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite tulostinluettelosta ja avaa tulostinohjain valitsemalla sitten Ominaisuudet tai Määritykset.
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
    huomautus:
    Nämä sovellukset näyttävät erilaisilta Windows 10-, 8.1- ja 8-versiossa ja niissä on eri toimintoja kuin jäljempänä on kuvattu työpöytäsovellusten osalta. Voit siirtyä tulostustoimintoon aloitusnäyttösovelluksesta seuraavasti:
    Windows 10: Valitse Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    Windows 8.1 tai 8: Valitse Laitteet, Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    HP PCL-6 V4 -ohjaimen osalta HP AiO Printer Remote -sovellus lataa ohjaimen lisätoiminnot, kun Lisää asetuksia -vaihtoehto valitaan.
  3. Valitse Viimeistely-välilehti.
  4. Valitse arkille tulostettavien sivujen määrä avattavasta Sivua arkille -luettelosta.
  5. Valitse asetukset kohdissa Tulosta sivukehykset, Sivujärjestys ja Suunta. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet -valintaikkuna sulkeutuu.
  6. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunassa Tulosta.

Paperityypin valitseminen (Windows)

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite tulostinluettelosta ja avaa tulostinohjain valitsemalla sitten Ominaisuudet tai Määritykset.
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
    huomautus:
    Nämä sovellukset näyttävät erilaisilta Windows 10-, 8.1- ja 8-versiossa ja niissä on eri toimintoja kuin jäljempänä on kuvattu työpöytäsovellusten osalta. Voit siirtyä tulostustoimintoon aloitusnäyttösovelluksesta seuraavasti:
    Windows 10: Valitse Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    Windows 8.1 tai 8: Valitse Laitteet, Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    HP PCL-6 V4 -ohjaimen osalta HP AiO Printer Remote -sovellus lataa ohjaimen lisätoiminnot, kun Lisää asetuksia -vaihtoehto valitaan.
  3. Valitse Paperi/Laatu-välilehti.
  4. Valitse paperin tyyppi avattavasta Paperin tyyppi -luetteloruudusta.
  5. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet -valintaikkuna sulkeutuu. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunassa Tulosta.
    Jos lokeron asetukset on määritettävä, tulostimen ohjauspaneelissa näkyy lokeron määritysilmoitus.
  6. Lisää lokeroon ilmoituksen mukaista paperityyppiä ja -⁠kokoa ja sulje lokero.
  7. Voit hyväksyä havaitun koon ja tyypin OK-painikkeella tai voit valita jonkin toisen paperikoon tai -tyypin Muokkaa-painikkeella.
  8. Valitse oikea paperikoko ja -tyyppi ja kosketa sitten OK-painiketta.

Tulostuksen lisätehtävät

Ohjeet ovat saatavilla erityisten tulostustehtävien suorittamiseen, esimerkiksi seuraavien:
  • Tulostuksen pikavalintojen ja esiasetusten luominen ja käyttäminen
  • Paperikoon valitseminen tai mukautetun paperikoon käyttäminen
  • Sivun suunnan valitseminen
  • Vihkon luominen
  • Asiakirjan sovittaminen valitulle paperikoolle
  • Asiakirjan ensimmäisen tai viimeisen sivun tulostaminen eri paperille
  • Vesileimojen tulostaminen asiakirjaan
  • Leimojen tulostaminen asiakirjaan