• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Managed MFP E82540, E82550, E82560, E87640, E87650, E87660 - Tulostinnäkymät

Tulostin edestä
    Kuva : Tulostin edestä
  1. Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen kansi (tukosten poistaminen)
  2. Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen leveysohjaimet
  3. Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen syöttölokero
  4. Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen tulostelokero
  5. Ohjauspaneeli, jossa on värikosketusnäyttö (kallistuu ylöspäin näkyvyyden parantamiseksi)
  6. Fyysinen näppäimistö (vain Flow-malleissa). Näppäimistö saadaan käyttöön vetämällä sitä suoraan ulospäin. (HUOMAUTUS: Sulje näppäimistö, kun se ei ole käytössä.)
  7. Oikea luukku (tukosten poistaminen)
  8. Virtapainike
  9. Lokero 1
  10. Virtakytkin
  11. Virtaliitäntä
  12. Etuluukku (pääsy värikasetteihin)
  13. Lokero 2
  14. Lokero 3
  15. Tulostelokero
  16. Helppokäyttöinen USB-portti. Liitä USB-muistitikku, jos haluat tulostaa tai skannata ilman tietokonetta tai päivittää tulostimen laiteohjelmiston. (HUOMAUTUS: Järjestelmänvalvojan on otettava tämä portti käyttöön ennen kuin sitä voidaan käyttää.)
  17. Laitteiston liitäntä (lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten)
Tulostin takaa
    Kuva : Tulostin takaa
  1. Muotoiluohjaimen suojus
  2. Liitäntäportit
  3. Sarja- ja tuotenumeron tarra
Liitäntäportit
    Kuva : Liitäntäportit
  1. USB-liitäntä ulkoisten USB-laitteiden kytkemistä varten (HUOMAUTUS: Helppokäyttöinen USB-tulostus ohjauspaneelin lähellä olevan USB-portin avulla.)
  2. LAN-verkon (LAN) Ethernet-verkkoportti
  3. Hi-Speed USB 2.0 -tulostusportti
Ohjauspaneelin näkymä
  huomautus:
Kallista ohjauspaneelia katselun helpottamiseksi.
Aloitusnäytöstä on pääsy tulostimen toimintoihin, ja siinä näkyy tulostimen nykyinen tila.
Voit palata aloitusnäyttöön milloin tahansa koskettamalla tulostimen ohjauspaneelin Aloitus-painiketta .
  huomautus:
Aloitusnäytössä esitetyt toiminnot voivat vaihdella tulostimeen määritettyjen asetusten mukaan.
    Kuva : Tulostimen ohjauspaneeli
  1. Aloitus-painike
  2. Nollaus-painike
  3. Kirjaudu sisään- tai Kirjaudu ulos -painike
  4. Tietopainike
  5. Ohje-painike
  6. Sovellukset-alue
  7. Aloita kopiointi -painike
  8. Aloitusnäytön sivun osoitin
Sisäviimeistelijän näkymä
Kuva : Sisäviimeistelijä
Nitojan/niputtajaviimeistelijän näkymä
Kuva : Nitoja/niputtajaviimeistelijä
Vihkoviimeistelijän näkymä
Kuva : Vihkoviimeistelijä