• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Managed MFP E82540, E82550, E82560, E87640, E87650, E87660 - Paperin lisääminen lokeroihin 2 ja 3

Johdanto
Seuraavaksi kerrotaan paperin lisäämisestä lokeroihin 2 ja 3. Lokeroihin mahtuu 520 arkkia paperia, jonka paino on 75 g/m2.
  varoitus:
Lokerot 2 ja 3 täytetään samalla tavalla. Tässä on näytetty vain lokero 2.
  1. Avaa lokero.
      huomautus:
    Älä avaa lokeroa, kun se on käytössä.
    Kuva : Avaa lokero
  2. Ennen kuin lisäät paperia, säädä paperin leveysohjaimet: paina taaimmaisen leveysohjaimen sinistä lukitussalpaa, purista etummaisen leveysohjaimen sinistä säätösalpaa ja liu'uta sitten ohjaimet kokonaan auki.
    Kuva : Säädä ohjaimia
  3. Säädä paperin pituusohjain painamalla sinistä säätösalpaa alaosasta sisäänpäin ja siirtämällä samalla ohjain käytetyn paperin mukaiseen kohtaan.
    Kuva : Ohjainten säätäminen
  4. Lisää paperi lokeroon.
    Kuva : Paperin lisääminen
  5. Säädä paperin pituus- ja leveysohjaimet paperin mukaisiin kohtiin. Tarkista, että ohjaimet koskettavat pinoa kevyesti, mutta eivät taivuta paperia.
      huomautus:
    Älä säädä paperinohjaimia tiukasti paperipinoa vasten. Säädä ne lokeron pykäliin tai merkkeihin.
      huomautus:
    Jotta paperitukoksia ei pääse syntymään, säädä paperinohjaimet oikeaan kokoon äläkä ylitäytä lokeroa. Varmista, että pinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle.
    Kuva : Ohjainten säätäminen
  6. Sulje lokero.
    Kuva : Sulje lokero
  7. Lokeron määritysilmoitus näkyy tulostimen ohjauspaneelissa.
  8. Hyväksy havaittu tyyppi ja koko valitsemalla OK tai valitse jokin toinen paperikoko tai -tyyppi valitsemalla Muokkaa.
    Jos käytät mukautettua paperikokoa, sinun on määritettävä paperin X- ja Y-mitat, kun tulostimen ohjauspaneeliin ilmestyy kehote tehdä niin.
Vaihtoehtoisen kirjelomaketilan käyttö
Käyttämällä Vaihtoehtoinen kirjelomaketila -toimintoa voit lisätä kirjelomakkeita tai esipainettua paperia lokeroon samalla tavalla kaikkia töitä varten riippumatta siitä, teetkö yksi- vai kaksipuolisia tulosteita. Kun käytät tätä tilaa, lisää paperia samoin kuin automaattista kaksipuolista tulostusta varten.
Voit käyttää toimintoa aktivoimalla sen tulostimen ohjauspaneelin valikoista.
Vaihtoehtoisen kirjelomaketilan ottaminen käyttöön tulostimen ohjauspaneelin valikoiden avulla
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Kopioi/Tulosta
    • Lokeroiden hallinta
    • Vaihtoehtoinen kirjelomaketila
  3. Valitse Käytössä.