• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - Yhdistä tulostin verkkoon verkkokaapelilla ja asenna ohjelmisto (Windows)

IP-osoitteen määrittäminen
  1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että Valmis-viesti näkyy tulostimen ohjauspaneelissa.
  2. Liitä verkkokaapeli laitteeseen ja verkkoon.
  3. Odota 60 sekuntia, ennen kuin jatkat. Sinä aikana verkko tunnistaa tulostimen ja antaa sille IP-osoitteen tai isäntänimen.
  4. Etsi tulostimen IP-osoite seuraavasti:
      huomautus:
    Tulostimen IP-osoitteen etsimisen vaiheet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan. Määritä ohjauspaneelin tyyppi alla olevan taulukon perusteella.
    • FutureSmart 3: Näytä tulostimen IP-osoite tai isäntänimi painamalla tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Verkko-painiketta .
    • FutureSmart 4: Näytä tulostimen IP-osoite tai isäntänimi painamalla tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä tietokuvaketta ja painamalla sitten Verkko-painiketta .
    Jos et näe tulostimen IP‑osoitetta tulostimen ohjauspaneelissa, voit tarkistaa IP-osoitteen tai isäntänimen tulostamalla asetussivun. Tulosta asetussivu seuraavasti:
      huomautus:
    Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin mukaan.
    FutureSmart 3
    FutureSmart 4
    FutureSmart 3
    1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
    2. Avaa seuraavat valikot:
      • Raportit
      • Asetus-/tilasivut
      • Määrityssivu
    3. Näytä tiedot ohjauspaneelissa painamalla Näytä-painiketta tai tulosta sivut painamalla Tulosta-painiketta.
    4. Tarkista IP-osoite Jetdirect-sivusta.
      • IPv4: jos IP-osoite on 0.0.0.0, 192.0.0.192 tai 169.254.x.x, IP-osoite on määritettävä manuaalisesti. Muussa tapauksessa verkkomääritys onnistui.
      • IPv6: jos IP-osoite alkaa merkeillä "fe80:", tulostimen pitäisi pystyä tulostamaan. Muutoin IP-osoite on määritettävä manuaalisesti.
      Kuva : Jetdirect-sivu
    FutureSmart 4
    1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Raportit-kohtaan ja valitse se.
    2. Valitse Asetus-/tilasivut.
    3. Valitse asetussivu.
    4. Tulosta asetus- ja Jetdirect-sivut valitsemalla Tulosta.
    5. Jos olet yhdistänyt tulostimen verkkoon, näet IP-osoitteen Jetdirect-sivulta.
      • IPv4: jos IP-osoite on 0.0.0.0, 192.0.0.192 tai 169.254.x.x, IP-osoite on määritettävä manuaalisesti. Muussa tapauksessa verkkomääritys onnistui.
      • IPv6: jos IP-osoite alkaa merkeillä "fe80:", tulostimen pitäisi pystyä tulostamaan. Muutoin IP-osoite on määritettävä manuaalisesti.
      Kuva : Jetdirect-sivu
Ohjelmiston asentaminen
  1. Sulje tietokoneen kaikki ohjelmat.
  2. Asenna ohjelmisto CD-levyltä.
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  4. Kun näyttöön tulee kehote, valitse Liitä kiinteän verkon kautta.
  5. Valitse käytettävissä olevien tulostinten luettelosta tulostin, jonka IP-osoite on oikea. Jos tulostin ei näy luettelossa, kirjoita sen IP-osoite, isäntänimi tai laiteosoite manuaalisesti.
  6. Kun asennus on valmis, napsauta Valmis-painiketta tai asenna lisää ohjelmistoja tai määritä perusasetukset tulostimen digitaalisille lähetystoiminnoille napsauttamalla Lisää asetuksia ­painiketta.
  7. Tarkista ohjelmiston asennus tulostamalla sivu mistä tahansa ohjelmasta.