• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Faksin vastaanottoasetusten määrittäminen

Faksin vastaanottoasetusten määrittäminen
  huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja valitse se.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Faksiasetukset
    • Faksivastaanottoasetukset
    • Faksivastaanottomääritykset
Määritä jokin seuraavista asetuksista:
Valikkokohta
Kuvaus
Soittoäänen voimakkuus
Valitse avattava Soittoäänen voimakkuus -valikko ja muuta soittoäänen voimakkuuden asetuksia.
Soitot ennen vastaamista
Soitot ennen vastaamista -asetus määrittää puhelimen soittokerrat, ennen kuin faksilaite vastaa puheluun.
  huomautus:
Soitot ennen vastaamista -asetuksen valittavissa olevien vaihtoehtojen oletusmääräalue riippuu maasta/alueesta. Soitot ennen vastaamista -vaihtoehtojen mahdollinen määrä riippuu maasta/alueesta.
Jos faksilaitteen vastaamisessa ilmenee ongelmia, kun Soitot ennen vastaamista -asetus on 1, muuta se arvoon 2.
Faksin vastaanottonopeus
Valitse avattava Faksin vastaanottonopeus -valikko ja valitse jokin seuraavista asetuksista:
  • Nopea (oletus) — v.34/maks. 33 600 bit/s
  • Normaali — v.17/maks. 14 400 bit/s
  • Hidas — v.29/maks. 9 600 bit/s
Soittojen väli
Ota näppäimistö käyttöön valitsemalla Soittojen väli -kohdan alapuolella oleva painike. Kirjoita soittovälin arvo näppäimistöllä ja valitse OK-painike. Soittovälin oletusasetus on 600 ms.
Soittotiheys
Ota näppäimistö käyttöön valitsemalla Soittotaajuus-kohdan alapuolella oleva painike. Kirjoita soittotaajuuden arvo näppäimistöllä ja valitse OK-painike. Soittotaajuuden oletusasetus on 68 Hz, jolloin enintään 68 Hz:n soitot havaitaan.
FutureSmart 4
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Faksi
    • Faksivastaanottoasetukset
    • Faksivastaanottomääritykset
Määritä jokin seuraavista asetuksista. Kun olet valmis, valitse Valmis.
Valikkokohta
Kuvaus
Soitot ennen vastaamista
Soitot ennen vastaamista -asetus määrittää puhelimen soittokerrat, ennen kuin faksilaite vastaa puheluun.
  huomautus:
Soitot ennen vastaamista -asetuksen valittavissa olevien vaihtoehtojen oletusmääräalue riippuu sijainnista. Soitot ennen vastaamista -vaihtoehtojen mahdollinen määrä riippuu sijainnista.
Jos faksilaite ei vastaa, kun Soitot ennen vastaamista -asetus on 1, muuta se arvoon 2.
Soittoäänen voimakkuus
Valitse avattava Soittoäänen voimakkuus -valikko ja muuta soittoäänen voimakkuuden asetuksia.
Faksin vastaanottonopeus
Valitse avattava Faksin vastaanottonopeus -valikko ja valitse jokin seuraavista asetuksista:
  • Nopea (v.34–33 600)
  • Normaali (v.17–14 400)
  • Hidas (v.29–9 600)