HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Tulostustöiden tallentaminen tulostimeen myöhempää tulostusta tai yksityistä tulostusta varten

Johdanto

Seuraavissa tiedoissa esitellään tulostimeen tallennettujen tiedostojen luomisen ja tulostamisen vaiheet. Nämä työt voi tulostaa myöhemmin tai yksityisesti.

Tallennetun työn luominen (Windows)

Voit tallentaa tulostimeen töitä yksityistä tai myöhempää tulostamista varten.
  1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse tulostin tulostinluettelosta, valitse Ominaisuudet tai Asetukset (nimi vaihtelee ohjelmien mukaan).
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
    huomautus:
    Nämä sovellukset näyttävät erilaisilta Windows 10-, 8.1- ja 8-versiossa ja niissä on eri toimintoja kuin jäljempänä on kuvattu työpöytäsovellusten osalta. Voit siirtyä tulostustoimintoon aloitusnäyttösovelluksesta seuraavasti:
    Windows 10: Valitse Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    Windows 8.1 tai 8: Valitse Laitteet, Tulosta, ja valitse sitten tulostin.
    HP PCL-6 V4 -ohjaimen osalta HP AiO Printer Remote -sovellus lataa ohjaimen lisätoiminnot, kun Lisää asetuksia -vaihtoehto valitaan.
  3. Valitse Työn säilytys -välilehti.
  4. Valitse Työn säilytys -vaihtoehto.
    • Hyväksy ja odota: tulosta työstä yksi vedos,ja tulosta sen jälkeen lisää kopioita.
    • Yksityinen työ: Työtä ei tulosteta ennen kuin pyydät sitä tulostimen ohjauspaneelissa. Tätä töiden säilytystilaa varten voit valita jonkin Muuta työ yksityiseksi/suojatuksi -asetuksen. Jos määrität työlle PIN-koodin, anna se ohjauspaneelissa. Jos määrität työn salatuksi, sinun on annettava vaadittu salasana ohjauspaneelissa. Tulostustyö poistetaan muistista, kun se on tulostettu. Työ menetetään, jos tulostimen virransaanti katkeaa.
    • Pikakopiointi: Tulosta työstä haluamasi määrä kopioita ja tallenna työ tulostimen muistiin, jotta voit tulostaa sen uudelleen myöhemmin.
    • Tallennettu työ: Tallenna työ tulostimeen ja anna muiden käyttäjien tulostaa työ milloin tahansa. Tätä töiden säilytystilaa varten voit valita jonkin Muuta työ yksityiseksi/suojatuksi -asetuksen. Jos määrität työlle PIN-koodin, se on syötettävä laitteen ohjauspaneeliin työtä tulostettaessa. Jos määrität työn salatuksi, salasana on syötettävä laitteen ohjauspaneeliin työtä tulostettaessa.
  5. Voit käyttää mukautettua käyttäjän tai työn nimeä valitsemalla Mukautettu-painikkeen ja kirjoittamalla käyttäjän tai työn nimen.
    Valitse vaihtoehto,jos samanniminen tallennettu työ on jo olemassa:
    • Käytä työn nimeä + (1–99): lisää työn nimen perään yksilöivä numero.
    • Korvaa aiempi tiedosto: korvaa aiempi tallennettu työ uudemmalla.
  6. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet -valintaikkuna sulkeutuu. Tulosta työ napsauttamalla Tulosta-valintaikkunassa Tulosta-painiketta.

Tallennetun työn luominen (macOS)

Voit tallentaa tulostimeen töitä yksityistä tai myöhempää tulostamista varten.
  1. Valitse Tiedosto-valikko ja sitten Tulosta.
  2. Valitse tulostin Tulostin-valikosta.
  3. Tulostinohjain näyttää oletuksena Kopiot ja sivut -valikon. Avaa valikon avattava luettelo ja valitse Työn säilytys -valikko.
  4. Valitse tallennetun työn tyyppi avattavasta Tila-luettelosta.
    • Hyväksy ja odota: tulosta työstä yksi vedos,ja tulosta sen jälkeen lisää kopioita.
    • Yksityinen työ: Työtä ei tulosteta ennen kuin sitä pyydetään tulostimen ohjauspaneelissa. Jos työlle on määritetty PIN-koodi, anna se ohjauspaneelissa. Tulostustyö poistetaan muistista, kun se on tulostettu. Työ menetetään, jos tulostimen virransaanti katkeaa.
    • Pikakopiointi: Tulosta työstä haluamasi määrä kopioita ja tallenna työ tulostimen muistiin, jotta voit tulostaa sen uudelleen myöhemmin.
    • Tallennettu työ: Tallenna työ tulostimeen ja anna muiden käyttäjien tulostaa työ milloin tahansa. Jos työlle on määritetty PIN-koodi, se on syötettävä laitteen ohjauspaneelissa työtä tulostettaessa.
  5. Voit käyttää mukautettua käyttäjän tai työn nimeä valitsemalla Mukautettu-painikkeen ja kirjoittamalla käyttäjän tai työn nimen.
    Valitse vaihtoehto,jos samanniminen tallennettu työ on jo olemassa.
    • Käytä työn nimeä + (1–99): Lisää työn nimen perään yksilöivä numero.
    • Korvaa aiempi tiedosto: korvaa aiempi tallennettu työ uudemmalla.
  6. Jos valitsit vaiheessa 3 vaihtoehdon Tallennettu työ tai Henkilökohtainen työ, voit suojata työn PIN-koodilla. Kirjoita Käytä PIN-koodia tulostukseen -kenttään nelinumeroinen luku. Jos joku muu yrittää tulostaa tämän työn, tulostin pyytää häntä antamaan PIN-koodin.
  7. Aloita työn käsittely Tulosta-painikkeella.

Tallennetun työn tulostaminen

Voit tulostaa tulostimen muistiin tallennetun työn seuraavien ohjeiden mukaisesti.
huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Vieritä ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hae laitteen muistista -painikkeen kohtaan ja valitse se.
  2. Valitse kansio, johon työ on tallennettu, ja valitse sitten asiakirja.
  3. Jos asiakirja on yksityinen, kirjoita nelinumeroinen PIN-koodi Salasana-kenttään ja valitse OK.
  4. Tulosta asiakirja valitsemalla Aloitus-painike .
FutureSmart 4
  1. Siirry tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä kohtaan Tulosta ja valitse sitten Tulostus työn säilytyksestä.
  2. Näytä työkansiot valitsemalla Valitse ja valitse sitten työn tallennuskansio.
  3. Valitse tulostettavien asiakirjojen vieressä olevat valintaruudut ja valitse lopuksi Valmis.
  4. Jos asiakirja on yksityinen, kirjoita nelinumeroinen PIN-koodi PIN tai salasana -kenttään ja valitse OK.
  5. Säädä kopioiden määrää valitsemalla Tulosta-painikkeen vasemmalla puolella oleva Kopiomäärä-kenttä. Kun näppäimistö avautuu, valitse kopioiden määrä ja sulje näppäimistö valitsemalla Sulje-painike .
  6. Tulosta asiakirja valitsemalla Tulosta.

Tallennetun työn poistaminen

Voit poistaa tulostimen muistiin tallennetun työn seuraavasti.
FutureSmart 3
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hae laitteen muistista.
  2. Valitse työn tallennuskansion nimi.
  3. Valitse työn nimi.
  4. Jos työ on yksityinen tai salattu, anna PIN-koodi tai salasana.
  5. Valitse Poista-painike.
FutureSmart 4
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Tulosta.
  2. Valitse Tulostus työn säilytyksestä.
  3. Näytä työkansiot valitsemalla Valitse ja valitse sitten työn tallennuskansion nimi.
  4. Valitse poistettavan työn vieressä oleva valintaruutu.
  5. Poista työ valitsemalla roskakorikuvake . Jos työ on yksityinen, kirjoita PIN-koodi ja valitse OK.
  6. Valitse vahvistuskehotteessa Poista työt.

Tulostimeen tallennettavien töiden määrän hallitseminen

Kun tulostimen muistiin tallennetaan uusi työ, tulostin korvaa kaikki saman käyttäjän samannimiset aiemmat työt. Jos sama käyttäjä ei ole aikaisemmin tallentanut työtä samalla nimellä ja tulostin tarvitsee lisää tallennustilaa, tulostin saattaa poistaa muita tallennettuja töitä vanhimmasta alkaen. Voit muuttaa tulostimeen tallennettavien töiden määrää seuraavasti:
FutureSmart 3
  1. Vieritä tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-kohtaan ja valitse se.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleisasetukset
    • Tallennettujen töiden hallinta
  3. Valitse Pikakopiotöiden tallennusrajoitus -kenttä ja valitse tulostimeen tallennettavien töiden määrä näppäimistöllä.
  4. Tallenna asetus valitsemalla Tallenna.
FutureSmart 4
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Kopioi/Tulosta
    • Tallennettujen töiden hallinta
    • Väliaikaisten töiden tallennusrajoitus
  3. Syötä tulostimeen tallennettavien töiden määrä näppäimistöllä.
  4. Tallenna asetus koskettamalla Valmis-painiketta.