HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise, HP OfficeJet Enterprise - Helppokäyttöisen USB-tulostuksen ongelmien ratkaiseminen

Johdanto

Seuraavien ohjeiden avulla voit ratkaista USB-muistitikulta tulostamisessa esiintyviä ongelmia.
huomautus:
Toimenpiteet voivat vaihdella ohjauspaneelin laiteohjelmiston tyypin mukaan.
Kuva : FutureSmart 3:n laiteohjelmiston ohjauspaneelit
FutureSmart 3:n ohjauspaneelin esimerkit
Kuva : FutureSmart 4:n laiteohjelmiston ohjauspaneelit
FutureSmart 4:n ohjauspaneelin esimerkit

Vaihe 1: Varmista, että tulostin on valmis

1. Jos liitit USB-muistitikun helppokäyttöiseen USB-porttiin, poista se.
  2. Varmista, että lokerossa on paperia.
  3. Tarkista, tulostimen onko ohjauspaneelin näytössä virheilmoituksia. Jos tulostimessa on paperitukos, poista tukos.
  4. Sulje kaikki avoinna olevat ohjauspaneelin valikot.

Vaihe 2: Varmista, että USB-portti on otettu käyttöön

USB-portti on otettava käyttöön ennen kuin asiakirjoja voi tulostaa USB-asemalta. Ota USB-portti käyttöön seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Lisää vianmääritysohjeita

Jos ongelma ei ratkennut, kokeile seuraavia vianmääritystoimia.

Tarkista tiedosto(t), jonka haluat tulostaa.

Tarkista, onko USB-muistitikulla olevassa/olevissa tiedosto(i)ssa seuraavia ongelmia:
  • Yrität ehkä tulostaa tiedostotyyppiä, jota USB-tulostustoiminto ei tue. Tulostin tukee tiedostotyyppejä .pdf, .prn, .pcl, .ps ja .cht.
  • USB-asemassa voi olla liikaa tiedostoja yhdessä kansiossa. Vähennä kansion tiedostojen määrää siirtämällä tiedostoja alikansioihin.
  • Tiedostonimessä voi olla merkkejä, joita tulostin ei tue. Tässä tapauksessa tulostin korvaa tiedostonimet toisen merkistön merkeillä. Nimeä tiedostot uudelleen ASCII-merkeillä.

USB-muistitikun tarkistaminen

Tarkista, onko USB-muistitikussa seuraavia ongelmia:
  • Tulostin ei ehkä tue käyttämääsi USB-asemaa tai tiedostojärjestelmää. Tallenna tiedostot tavalliseen USB-asemaan, joka käyttää FAT (File Allocation Table) -tiedostojärjestelmää. Tulostin tukee FAT32-USB-asemia.
  • USB-asemassa voi olla useita osioita. (Jotkin USB-flash-asemien valmistajat asentavat lisälaitteelle ohjelmiston, joka luo samantyyppisiä osioita, joita on CD-levyillä.) Alusta USB-muistitikku uudelleen osioiden poistamiseksi tai käytä eri USB-muistitikkua.
  • Tulostimessa ei ehkä ole tarpeeksi virtaa USB-aseman käyttöön. Toimi seuraavasti:
    1. Poista USB-muistitikku.
    2. Katkaise tulostimen virta ja kytke se takaisin.
    3. Käytä USB-asemaa, jossa on oma virtalähde tai joka käyttää vähemmän virtaa.
  • USB-asema voi olla viallinen. Toimi seuraavasti
    1. Poista USB-muistitikku.
    2. Katkaise tulostimen virta ja kytke se takaisin.
    3. Kokeile tulostaa toiselta USB-asemalta.