HP Enterprise - Tulosta tulostinraportit

Laitesivuilla on yksityiskohtaisia tietoja tulostimesta ja sen nykyisestä kokoonpanosta. Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten laiteraportit tulostetaan ja miten niitä tarkastellaan.
huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4

Raportit-valikko

Ensimmäinen taso
Toinen taso
Kuvaus
Asetus-/tilasivut
Hallintavalikkokartta
Näytä Hallinta-valikon rakenne.
Yhdistämissivu
Näyttää tulostimen IP-osoitteen, isäntänimen ja MAC-osoitteen, jos tulostin on liitetty verkkoon. Näyttää myös mahdolliset HP ePrint- ja AirPrint-osoitteet.
Nykyiset asetukset -sivu
Näyttää Hallinta-valikon kunkin vaihtoehdon nykyiset asetukset.
Määrityssivu
Näyttää tulostimen asetukset ja asennetut lisävarusteet.
Tarvikkeiden tilasivu
Näyttää tarvikkeiden arvioidun jäljellä olevan käyttöiän sekä tilastotiedot käsiteltyjen sivujen ja töiden kokonaismääristä, sarjanumeron, sivumäärät ja ylläpitotietoja.
HP näyttää tarvikkeiden jäljellä olevan käyttöiän asiakkaiden palvelemiseksi. Tarvikkeiden oikeat käyttöiät saattavat poiketa näytetyistä arvioista.
Käyttösivu
Näyttää laitteen läpi kulkeneiden paperien määrän paperikokokohtaisesti; luettelossa on sivumäärien lisäksi tieto siitä, ovatko tulosteet olleet yksipuoleisia, kaksipuoleisia, yksivärisiä vai värillisiä.
Tiedostohakemistosivu
Näyttää tulostimen muistiin tallennettujen tiedostojen tiedostonimet ja kansionimet.
Verkkopalvelujen tilasivu
Näyttää tulostimelle havaitut verkkopalvelut.
Värinkäyttöloki (vain väriä käyttävät laitteet)
Näyttää tulostimen värinkäyttötilastot.
Faksiraportit (vain laitteet, joissa on faksi)
Faksitapahtumaloki
Sisältää luettelon fakseista, jotka tulostimella on lähetetty tai vastaanotettu.
Laskutuskoodiraportti
Luettelo lähtevissä fakseissa käytetyistä laskutuskoodeista. Raportista näkyy, kuinka monta lähetettyä faksia kullekin laskutuskoodille on kirjattu.
Estettyjen faksien luettelo
Luettelo puhelinnumeroista, joista ei voi lähettää fakseja tähän tulostimeen.
Pikavalintaluettelo
Näyttää tulostimeen määritetyt pikavalinnat.
Faksipuheluraportti
Yksityiskohtainen raportti edellisestä faksitapahtumasta (joko lähetyksestä tai vastaanotosta).
Muut sivut
Esittelysivu
Tulostaa esittelysivun, joka esittelee tulostimen tulostusmahdollisuuksia.
RGB-mallit (vain väriä käyttävät laitteet)
Tulostaa eri RGB-arvojen värimallit. Voit käyttää malleja oppaana tulostevärien sovittamiseen.
CMYK-mallit (vain väriä käyttävät laitteet)
Tulostaa eri CMYK-arvojen värimallit. Voit käyttää malleja oppaana tulostevärien sovittamiseen.
PCL-fonttiluettelo
Tulostaa käytettävissä olevat PCL-fontit.
PS-fonttiluettelo
Tulostaa käytettävissä olevat tason 3 HP postscript -emulointifontit.