HP LaserJet Enterprise MFP - Kopiointityön lajitteleminen

Kopiointityön lajitteleminen

Voit kopioida ja tulostaa asiakirjan tai useita asiakirjoja, jotka tulostuvat numerojärjestyksessä.
huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Kopioi-painike.
  2. Valitse Lajittelu-painike.
  3. Valitse Lajittelu käytössä (sarjat sivujärjestyksessä) -asetus ja valitse sitten OK.
  4. Valitse Aloitus-painike.
FutureSmart 4
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Kopioi.
  2. Valitse vasemmasta alakulmasta Asetukset ja valitse Asetukset-luettelosta Lajittelu.
  3. Valitse Lajittelu käytössä, jos se ei ole jo valittuna.
  4. Säädä kopioiden määrää valitsemalla Kopioi-painikkeen vasemmalla puolella oleva Kopiomäärä-kenttä. Valitse sitten kopioiden määrä avautuvan näppäimistön avulla. Sulje näppäimistö valitsemalla Sulje-painike .
  5. Aloita kopiointi valitsemalla Kopioi.