HP Spectre x360 - 15-bl001no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto
Tuotenumero
1LK62EA
Tuotteen nimi
HP Spectre x360 - 15-bl001no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-7500U (2,7 GHz, jopa 3,5 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 4 Mt:n välimuisti, 2 ydintä)
Muisti, vakio
16 Gt:n DDR4-2133 SDRAM -muisti (2×8 Gt)
Näytönohjain
NVIDIA GeForce 940M (2 Gt:n erillinen DDR3L-muisti)
Kiintolevy
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Näyttö
Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) monikosketuseleitä tukeva, WLED-taustavalaistu UHD UWVA eDP BrightView -näyttö (3 840 × 2 160), jossa kapea reunus
Näppäimistö
Täysikokoinen taustavalaistu näppäimistö erotetuin näppäimin
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva HP Imagepad -kosketuslevy
Langaton yhteys
Intel® 802.11b/g/n/ac (2 x 2) Wi-Fi® ja Bluetooth® 4.2 -yhdistelmä (Miracast-yhteensopiva)
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
HDMI-portti; kuuloke-mikrofoni-yhdistelmä; Thunderbolt™ 3 -portti (tiedonsiirto jopa 40 Gt/s, virransyöttö, DP1.2, HP Sleep and Charge -portti); USB 3.1 Type-C™ -portti, 1. sukupolvi (tiedonsiirto jopa 5 Gt/s, virransyöttö, DP1.2, HP Sleep and Charge -portti); USB 3.1 -portti, 1. sukupolvi (HP Sleep and Charge -portti)
Vähimmäismitat (L x S x K)
35,6 x 25,1 x 1,79 cm
Paino
2,01 kg
Virtalähteen tyyppi
90 W:n verkkolaite
Akun tyyppi
6-kennoinen 79,2 Wh:n litiumioniakku
Web-kamera
Täysteräväpiirtoinen HP TrueVision -infrapunakamera digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Bang & Olufsen; HP Audio Boost; stereokaiuttimet
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP:n äänikytkin; HP CoolSense; HP JumpStart
Software included
McAfee LiveSafe™
Pre-installed software
Netflix
Software - Productivity & finance
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft® Office 365 -asiakkaille