HP-taulutietokoneet - Taulutietokone lukittuu tai pysähtyy HP Slate 7 VoiceTab Ultra-, HP Slate 8 Plus- ja HP Slate 10 Plus -laitteilla

Tämä asiakirja koskee HP Slate 7 VoiceTab Ultra-, HP Slate 8 Plus- ja HP Slate 10 Plus -taulutietokoneita, joissa on Emotion-käyttöliittymä.
Tämän asiakirjan avulla voit tehdä vianmäärityksen ongelmille, jotka estävät taulutietokoneen vastaamisen tai aiheuttavat sen toiminnan pysähtymisen tai lukittumisen.
  huomautus:
Taulutietokoneesi Android-käyttöjärjestelmästä riippuen jotkin tässä asiakirjassa esitetyt kuvat eivät välttämättä vastaa täsmällisesti omaa taulutietokonettasi.
Ennen aloittamista
Jos näyttöön tulee virheilmoitus, kirjoita ilmoituksen sisältö muistiin täsmälleen sellaisena kuin se näkyy. Käynnistä taulutietokone uudelleen ja etsi ratkaisua Internetistä kirjoittamalla hakukenttään virheilmoituksen teksti alkuperäisessä muodossaan.
Etsi ratkaisu taulutietokoneessa havaittuun ongelmaan
Valitse alla olevasta luettelosta vaihtoehto, joka parhaiten vastaa kohtaamaasi virhetilannetta.