HP LaserJet Enterprise -monitoimitulostin M725 - Ongelmanratkaisun tarkistusluettelo

Ongelmanratkaisun tarkistusluettelo
Yritä ratkaista tulostimeen liittyvät ongelmat seuraavien vaiheiden mukaisesti.
  1. Jos ohjauspaneeli on tyhjä tai musta, toimi seuraavasti:
    1. Tarkista virtajohto.
    2. Varmista, että laitteeseen on kytketty virta.
    3. Tarkista, että käytät tulostimelle sopivaa jännitettä. (Tarkista tulostimen jännite sen takaosassa olevasta tarrasta.) Jos käytät jatkojohtoa, jonka jännite on määritettyjen rajojen ulkopuolella, kytke tulostin suoraan pistorasiaan. Jos se on jo kytketty pistorasiaan, kokeile toista pistorasiaa.
    4. Jos tulostin ei edelleenkään saa virtaa, ota yhteys HP:n asiakaspalveluun.
  2. Ohjauspaneelissa pitäisi näkyä ilmoitus toimintavalmiudesta. Jos näyttöön tulee virheilmoitus, ratkaise ongelma toimimalla ohjauspaneelissa olevien ohjeiden mukaan.
  3. Tarkista kaapelit.
    1. Tarkista tulostimen ja tietokoneen tai verkkoportin väliset kaapeliliitännät. Varmista, että kaapeli on napakasti kiinni.
    2. Varmista, että itse kaapeli ei ole viallinen. Kokeile toista kaapelia, jos mahdollista.
    3. Tarkista verkkoliitäntä.
  4. Varmista, että käytetyn paperin koko ja laatu täyttävät vaatimukset. Avaa myös Lokerot-valikko laitteen ohjauspaneelista ja varmista, että lokeron asetukset on määritetty oikein paperityypin ja -koon mukaan.
  5. Tulosta asetussivu seuraavasti.
      huomautus:
    Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin mukaan.
    FutureSmart 3
    FutureSmart 4
    FutureSmart 3
    1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
    2. Avaa seuraavat valikot:
      • Raportit
      • Asetus-/tilasivut
    3. Valitse Asetussivu-valinta koskettamalla.
    4. Tulosta asetussivu valitsemalla Tulosta-painike.
        huomautus:
      Jos tulostin on yhdistetty verkkoon, myös HP Jetdirect -sivu tulostuu.
    FutureSmart 4
    1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Raportit-kohtaan ja valitse se.
    2. Valitse Asetus-/tilasivut.
    3. Valitse asetussivu.
    4. Tulosta asetussivu valitsemalla Tulosta.
        huomautus:
      Jos tulostin on yhdistetty verkkoon, myös HP Jetdirect -sivu tulostuu.
    Jos sivu ei tulostu, varmista että vähintään yhdessä lokerossa on paperia.
    Jos sivu juuttuu tulostimeen, poista tukos ohjauspaneelin ohjeiden mukaan.
    Jos sivu ei tulostu oikein, ota yhteyttä HP:n asiakaspalveluun.
    Jos sivu tulostuu oikein, ongelma liittyy todennäköisesti käytettävään tietokoneeseen, tulostinohjaimeen tai ohjelmaan.
  6. Varmista, että tulostimen tulostinohjain on asennettu. Tarkista ohjelmasta, että käytät tulostimen omaa tulostinohjainta. Tulostinohjain on tulostimen mukana toimitetulla CD-levyllä. Voit myös ladata tulostinohjaimen HP:n sivustosta.
  7. Tulosta lyhyt asiakirja toisesta sovellusohjelmasta, josta tulostaminen on aiemmin onnistunut. Jos tulostaminen onnistuu, ongelma liittyy käytettävään sovellusohjelmaan. Jos ratkaisu ei toimi (asiakirja ei tulostu), toimi seuraavasti:
    1. Yritä tulostaa työ toisesta tietokoneesta, johon tulostinohjelmisto on asennettu.
    2. Jos tulostin on yhdistetty verkkoon, liitä se suoraan tietokoneeseen USB-kaapelilla. Määritä tulostin käyttämään oikeaa porttia tai asenna ohjelmisto uudelleen ja valitse uusi käytettävä yhteystyyppi.
        huomautus:
      Uuden tulostimen USB-portti on oletusarvoisesti poissa käytöstä. Jos haluat ottaa USB-portin käyttöön ja testata tulostimen yhteydet sen avulla, varmista, että tulostin on valmiustilassa.
  8. Laiteohjelmisto on ehkä päivitettävä. Tähän tulostimeen liittyvät ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset ja asennusohjeet ovat saatavissa osoitteessa www.hp.com/support/ljMFPM725series. Valitse kohta Ohjaimet, ohjelmisto ja laiteohjelmisto, valitse käyttöjärjestelmä ja valitse sitten tulostinkohtainen ladattava tiedosto.