HP LaserJet Pro 700 color MFP M775 - 500 arkin lokerot

Lokeron kapasiteetti ja paperin suunta
Älä ylitäytä lokeroita, jotta laitteeseen ei tulisi tukoksia. Varmista, että pinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle. Jos käytät lyhyttä/kapeaa ja paksua/kiiltävää paperia, lisää paperia alle puolet lokeron kapasiteetista.
500 arkin lokeron kapasiteetti
Paperin tyyppi
Teknisiä tietoja
Määrä
Tulostusmateriaali
Alue:
60 g/m2 – 220 g/m2
Vastaa 500 arkkia paperia, jonka paino on 75 g/m2.
Pinon enimmäiskorkeus: 53 mm(2,1 tuumaa)
Kalvot
Vähintään: 0,102 mm(0,004 tuumaa) paksu
Pinon enimmäiskorkeus: 53 mm(2,1 tuumaa)
Kiiltävä paperi
Alue:
105 g/m2 – 220 g/m2
Pinon enimmäiskorkeus: 53 mm(2,1 tuumaa)
1500 arkin lokeroista voi tulostaa paksummalle kuin 220 g/m2 paperille joissain tapauksissa, mutta HP ei takaa lopputulosta.
500 arkin lokeron paperin suunta
Paperin tyyppi
Kuvan suunta
Kaksipuolinen tulostustila
Paperin lisääminen
Esipainettu tai kirjelomake
Pysty
Yksipuolinen tulostaminen
Etupuoli ylös
Yläreuna lokeron takaosaa kohti
Automaattinen 2-puolinen tulostus
Etupuoli alas
Yläreuna lokeron takaosaa kohti
Vaaka
Yksipuolinen tulostaminen
Etupuoli ylös
Alareuna lokeron oikeaa reunaa kohti
Automaattinen 2-puolinen tulostus
Etupuoli alas
Alareuna lokeron oikeaa reunaa kohti
Rei'itetty
Pysty
Yksipuolinen tulostaminen
Automaattinen 2-puolinen tulostus
Reiät lokeron oikeaa reunaa kohti
500 arkin lokeroiden täyttäminen
  1. Avaa lokero.
      huomautus:
    Älä avaa lokeroa, kun se on käytössä.
  2. Säädä paperin leveys- ja pituusohjain puristamalla säätösalpoja ja siirtämällä ohjaimet käytetyn paperin mukaiseen kohtaan.
  3. Lataa paperi lokeroon. Tarkista, että ohjaimet koskettavat pinoa kevyesti, mutta eivät taivuta paperia.
      huomautus:
    Älä ylitäytä lokeroa, jotta laitteeseen ei tulisi tukoksia. Varmista, että pinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle.
  4. Sulje lokero.
  5. Ohjauspaneelissa näkyvät lokeron paperityyppi ja -koko. Jos määritykset eivät ole oikein, vaihda koko tai tyyppi ohjauspaneelin ohjeiden avulla.
  6. Jos käytät mukautettua paperia, sinun on määritettävä paperin X- ja Y-mitat, kun tulostimen ohjauspaneeliin ilmestyy kehote tehdä niin.
Automaattinen paperintunnistus (automaattinen tunnistustila)
Paperityypin automaattinen tunnistaminen toimii silloin, kun lokeron asetukseksi on määritetty Kaikki tyypit tai Tavallinen.
Nostettuaan paperia lokerosta tulostin tunnistaa piirtoheitinkalvot, paperin painon ja kiiltävyysasteen.
Voit hallita lopputulosta tarkemmin valitsemalla työlle tietyn paperityypin tai määrittämällä lokeron asetukset haluttua paperityyppiä varten.
Automaattitunnistusasetukset
Määritä automaattisen tunnistuksen asetukset seuraavasti.
  huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleisasetukset
    • Tulostuslaatu
    • Automaattinen tunnistustoiminta
  3. Valitse jokin automaattinen tunnistustila.
    Laajennettu tunnistus
      huomautus:
    Tämä on oletusasetus kaikille lokeroille.
    Tulostin tunnistaa lokerosta nostamistaan muutamasta ensimmäisestä paperiarkista, onko kyseessä kevyt paperi, paksu paperi, kiiltävä paperi, luja paperi vai kalvot. Tulostin olettaa, että muut sivut ovat samanlaisia.
    Vain kalvo
    Tulostin erottaa toisistaan kalvot ja muut materiaalit. Tämä asetus tuottaa nopeimman tulostuksen, mutta joitakin paperityyppejä käytettäessä se saattaa huonontaa tulostuslaatua.
FutureSmart 4
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset-valikko.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Kopioi/Tulosta
    • Tulostuslaatu
    • Automaattinen tunnistustoiminta
  3. Valitse jokin automaattinen tunnistustila.
    Tunnista kaikki sivut
    Tulostin tunnistaa kaikista lokerosta nostamistaan paperiarkeista, onko kyseessä kevyt paperi, paksu paperi, kiiltävä paperi, luja paperi vai kalvot.
    Tunnista ensimmäinen sivu
    Tulostin tunnistaa lokerosta nostamastaan ensimmäisestä paperiarkista, onko kyseessä kevyt paperi, paksu paperi, kiiltävä paperi, luja paperi vai kalvot. Tulostin olettaa, että muut sivut ovat samanlaisia.
    Tunnista vain kalvot
    Tulostin erottaa toisistaan kalvot ja muut materiaalit.