HP Color LaserJet Enterprise M855 - Tulostimen asentaminen (laitteisto) (dn-malli)

huomautus:
Tämä asiakirja koskee HP Color LaserJet Enterprise -tulostimen mallia M855dn.
Tässä asiakirjassa kuvataan, kuinka tulostimen fyysiset osat asennetaan. Suorita nämä vaiheet ennen kuin asennat tuotteen ohjelmiston tietokoneeseen.
Jos olet jo asentanut tulostinlaitteiston ja tarvitset apua ohjelmiston asennuksessa, tutustu tämän asiakirjan lopussa oleviin linkkeihin ohjelmiston asennusohjeisiin.
Tämä asiakirja sisältää tulostimen asennuksen seuraavat vaiheet:
Tulostimen purkaminen pakkauksesta
  1. Valitse tulostimelle sijainti, joka täyttää seuraavat määritykset:
    • Vankka alusta, hyvä ilmastointi ja etäällä suorasta auringonvalosta.
    • Lämpötila: 15 - 30 °C
    • Kosteusprosentti: 10–80 %
      varoitus:
    Tulostin painaa 85,2 kg. HP suosittelee neljää henkilöä tulostimen siirtämiseen.
  2. Ota HP-tulostin pakkauksesta ja poista pakkausmateriaali. Varmista, että sisältö vastaa tätä kuvaa.
      huomautus:
    HP suosittelee pakkausmateriaalien kierrätystä aina, kun se on mahdollista.
    Kuva : Laatikon sisältö
  3. Poista tulostimen ympäriltä kaikki teippi ja pakkausmateriaali. Avaa kaikki luukut ja paperilokerot. Poista kaikki teippi, oranssit muoviset täytteet lokeroista ja muu pakkausmateriaali tulostimen sisältä.
    Kuva : Poista kuljetusteippi ja vaahtomuovinen suoja.
Verkkokaapelin liittäminen (valinnainen)
Jos haluat muodostaa verkkoyhteyden, liitä verkkokaapeli nyt. Muussa tapauksessa voit ohittaa tämän vaiheen ja siirtyä suoraan tämän asiakirjan kohtaan Virtajohdon liittäminen ja virran kytkeminen tulostimeen.
  varoitus:
Älä liitä vielä USB-kaapelia. Jos haluat liittää tulostimen tietokoneeseen USB-kaapelilla, se liitetään ohjelmiston asennusvaiheessa.
Kuva : Verkkokaapelin liittäminen
Virtajohdon liittäminen ja virran kytkeminen tulostimeen
  1. Liitä virtajohto tulostimeen ja maadoitettuun pistorasiaan. Älä käytä muuta kuin tulostimen mukana toimitettua virtajohtoa. Muutoin tulostin voi vahingoittua.
    Kuva : Kiinnitä virtajohto
      varoitus:
    Tarkista, että virtalähteen jännite on tulostimelle sopiva. Sopiva jännite on merkitty tulostimen tarraan tai tyyppikilpeen. Tulostimen käyttämä jännite on joko 100–127 V tai 220–240 V ja 50/60 Hz.
  2. Käynnistä tulostin.
    Kuva : Paina virtapainiketta.
  3. Odota 60 sekuntia, ennen kuin jatkat. Jos tänä aikana yhdistät tulostimen verkkoon, verkko tunnistaa tulostimen ja määrittää sille IP-osoitteen tai isäntänimen.
  4. Määritä ohjauspaneelissa kieli, näppäimistön asettelu, päivämäärän ja ajan muoto ja aikavyöhyke. Kun aloitusnäyttö avautuu, valitse Alkuasetukset ja ota käyttöön tulostimen perustoiminnot.
    Jos haluat määrittää lisäasetuksia verkkoon liitetylle tulostimelle, kirjoita tulostimen IP-osoite selaimen osoitekenttään ohjelmiston asennuksen jälkeen. Voit etsiä IP-osoitteen seuraavasti:
      huomautus:
    Tulostimen IP-osoitteen etsimisen vaiheet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan. Määritä ohjauspaneelin tyyppi kohdassa 5 olevan taulukon perusteella.
    • FutureSmart 3: Kosketa ohjauspaneelin verkkopainiketta .
    • FutureSmart 4: Kosketa tulostimen ohjauspaneelissa Tiedot-kuvaketta ja sitten Verkko-painiketta .
  5. Kun tulostin liitetään USB-kaapelilla, ohjelmiston asennusprosessi vaatii, että tulostimen virta on kytkettynä ja että tulostin on valmiustilassa. Määritä Herätys/automaattikäynnistys-asetus seuraavasti, jotta tulostin herää lepotilasta ohjelmiston asennusprosessin aikana:
      huomautus:
    Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
    FutureSmart 3
    FutureSmart 4
    FutureSmart 3
    1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
    2. Valitse Yleisasetukset-valikko.
    3. Kosketa Virransäästöasetukset-valikkokohtaa.
    4. Kosketa Aktivoi / kytke virta näissä tapauksissa -valikkokohtaa.
    5. Kosketa Kaikki tapaukset -valikkokohtaa.
    FutureSmart 4
    FutureSmart 4 -tulostimet heräävät oletusarvoisesti lepotilasta ohjelmiston asennusprosessin aikana.
Lokeron 2 täyttäminen
  1. Avaa lokero.
      huomautus:
    Älä avaa lokeroa, kun se on käytössä.
    Kuva : Avaa lokero
  2. Säädä paperin leveys- ja pituusohjain puristamalla säätösalpoja ja siirtämällä ohjaimet käytetyn paperin mukaiseen kohtaan.
    Kuva : Säädä ohjaimia
  3. Lataa paperi lokeroon. Tarkista, että ohjaimet koskettavat pinoa kevyesti, mutta eivät taivuta paperia.
      huomautus:
    Älä ylitäytä lokeroa, jotta laitteeseen ei tulisi tukoksia. Varmista, että pinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle.
      huomautus:
    Jos lokeroa ei ole säädetty oikein, näyttöön voi tulla virheilmoitus tulostamisen aikana tai paperi voi juuttua.
    Kuva : Lisää paperia
  4. Sulje lokero.
    Kuva : Sulje lokero
  5. Ohjauspaneelissa näkyvät lokeron paperityyppi ja -koko. Jos määritykset eivät ole oikein, vaihda koko tai tyyppi ohjauspaneelin ohjeiden avulla.
  6. Jos käytät mukautettua paperia, sinun on määritettävä paperin X- ja Y-mitat, kun tulostimen ohjauspaneeliin ilmestyy kehote tehdä niin.
    Kuva : X- ja Y-mitat
Tarkista, että tulostin toimii
Varmista seuraavasti, että tulostin tulostaa.
  huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Raportit
    • Vahvistus-/tilasivut
  3. Valitse Asetussivu-valinta koskettamalla.
  4. Tulosta asetus- ja Jetdirect-sivut koskettamalla Tulosta-painiketta.
      huomautus:
    Jos aiot käyttää tulostinta verkossa, säästä nämä sivut. Jetdirect-sivulla lukee tulostimen IP-osoite.
  5. Jos olet yhdistänyt tulostimen verkkoon, näet IP-osoitteen Jetdirect-sivulta.
    • IPv4: jos IP-osoite on 0.0.0.0, 192.0.0.192 tai 169.254.x.x, IP-osoite on määritettävä manuaalisesti. Muussa tapauksessa verkkomääritys onnistui.
    • IPv6: jos IP-osoite alkaa merkeillä "fe80:", tulostimen pitäisi pystyä tulostamaan. Muutoin IP-osoite on määritettävä manuaalisesti.
    Kuva : Jetdirect-sivu
FutureSmart 4
  1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Raportit-kohtaan ja valitse se.
  2. Valitse Asetus-/tilasivut.
  3. Valitse asetussivu.
  4. Tulosta asetus- ja Jetdirect-sivut valitsemalla Tulosta.
  5. Jos tulostin on yhdistetty verkkoon, löydät IP-osoitteen Jetdirect-sivulta.
    • IPv4: jos IP-osoite on 0.0.0.0, 192.0.0.192 tai 169.254.x.x, määritä IP-osoite manuaalisesti. Muussa tapauksessa verkkomääritys onnistui.
    • IPv6: jos IP-osoite alkaa merkeillä "fe80:", tulostimen pitäisi pystyä tulostamaan. Määritä IP-osoite muutoin manuaalisesti.
    Kuva : Jetdirect-sivu
Laiteohjelmiston päivittäminen (valinnaista mutta suositeltavaa)
HP päivittää säännöllisesti tulostimen laiteohjelmiston toimintoja. Päivitä tulostimen laiteohjelmisto, jotta voit hyödyntää uusimpia ominaisuuksia.
  huomautus:
Ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan ennen laiteohjelmiston päivittämistä.
Napsauta tätä, jos haluat tietoja laiteohjelmiston päivittämisestä USB-flash-aseman tai HP:n sulautetun verkkopalvelimen avulla.
Linkit ohjelmiston asennusohjeisiin
Kun olet suorittanut edellä kuvatut asennusvaiheet, voit asentaa tulostimen ohjelmiston CD-levyltä tai lataamalla sen HP:n verkkosivustolta.
  varoitus:
Älä kytke USB-kaapelia vielä. Jos haluat liittää tulostimen tietokoneeseen USB-kaapelilla, se liitetään ohjelmiston asennusvaiheessa.
Ohjeita ohjelmiston asentamiseen saat napsauttamalla tietokoneesi käyttöjärjestelmän ja yhteystyypin mukaista linkkiä.
Windows
Mac OS X