HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Tulostimen asentaminen (laitteisto) (z- ja c-mallit)

Tässä asiakirjassa kuvataan, kuinka tulostimen fyysiset osat asennetaan. Suorita nämä vaiheet ennen tulostimen ohjelmiston asentamista tietokoneeseen.
Jos olet jo asentanut tulostinlaitteiston, tutustu tämän asiakirjan lopussa oleviin linkkeihin ohjelmiston asennusohjeisiin.
Tämä asiakirja sisältää tulostimen asennuksen seuraavat vaiheet:
Vaihe 1: Tulostimen purkaminen pakkauksesta
  1. Valitse tulostimelle sijainti, joka täyttää seuraavat määritykset:
    • Tukeva, ilmastoitu ja pölytön paikka, johon aurinko ei paista suoraan
    • Lämpötila: 17 - 25 °C
    • Kosteusprosentti: 30–70 %
    Jätä tulostimen ympärille riittävästi tilaa luukkujen ja lokeroiden avaamiseen.
      varoitus:
    Tulostin painaa 38,6 kg. HP suosittelee kolmea henkilöä tulostimen siirtämiseen.
    Kuva : Tilavaatimukset
    Voit siirtää tulostinta nostamalla tulostimen pohjassa olevista kahvoista.
    Kuva : Tulostimen siirtäminen nostamalla kahvoista
  2. Ota HP-tulostin pakkauksesta ja tarkista, että sisältö vastaa tätä kuvaa.
      huomautus:
    HP suosittelee pakkausmateriaalien kierrätystä aina, kun se on mahdollista.
    Kuva : Laatikon sisältö
  3. Poista tulostimen ympäriltä kaikki teippi ja pakkausmateriaali.
    Kuva : Teipin ja pakkausmateriaalin poistaminen
Vaihe 2: Verkkokaapelin liittäminen (valinnainen)
Jos haluat yhdistää tulostimen verkkoon, liitä verkkokaapeli nyt. Jos et, ohita tämä vaihe ja siirry vaiheeseen 4: Virtajohdon liittäminen ja virran kytkeminen tulostimeen.
  varoitus:
Älä liitä vielä USB-kaapelia. Jos haluat liittää tulostimen tietokoneeseen USB-kaapelilla, tee se, kun saat kehotteen ohjelmiston asennusvaiheessa.
Vaihe 3: Faksijohdon liittäminen
Liitä puhelinjohto tulostimen faksiliitäntään ja puhelinliitäntään.
Kuva : Liitä puhelinjohto faksia varten
Vaihe neljä: Virtajohdon liittäminen ja virran kytkeminen tulostimeen
  1. Liitä virtajohto tulostimeen ja maadoitettuun pistorasiaan. Älä käytä muuta kuin tulostimen mukana toimitettua virtajohtoa. Muutoin tulostin voi vahingoittua.
      varoitus:
    Tarkista, että virtalähteen jännite vastaa laitteelle sopivaa jännitettä. Sopiva jännite on merkitty tulostimen tarraan tai tyyppikilpeen. Tulostimen käyttämä jännite on joko 100–127 V tai 220–240 V ja 50/60 Hz.
      huomautus:
    UPS-varmuusjärjestelmät eivät välttämättä anna riittävästi virtaa HP LaserJet -tulostimille, ja ne saattavat hälyttää käytön yhteydessä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi HP suosittelee, että kytket tulostimen suojattuun virtapiiriin.
    Kuva : Virtajohdon kiinnittäminen
  2. Käynnistä tulostin.
    Kuva : Käynnistäminen
  3. Odota 60 sekuntia, ennen kuin jatkat. Jos tänä aikana yhdistät tulostimen verkkoon, verkko tunnistaa tulostimen ja määrittää sille IP-osoitteen tai isäntänimen.
  4. Määritä ohjauspaneelissa kieli, päivämäärän ja ajan muoto ja aikavyöhyke.
      huomautus:
    Jos haluat määrittää lisäasetuksia verkkoon liitetylle tulostimelle, kirjoita tulostimen IP-osoite verkkoselaimen osoitekenttään ohjelmiston asennuksen jälkeen.
Vaihe 5: Lokeron 2 täyttäminen
  1. Avaa lokero 2 ja poista se kokonaan tulostimesta.
      huomautus:
    Älä avaa lokeroa, kun se on käytössä.
    Kuva : Lokeron avaaminen
  2. Säädä paperinohjaimet puristamalla säätösalpoja ja siirtämällä ohjaimet käytetyn paperin mukaiseen kohtaan.
    Kuva : Ohjainten säätäminen
  3. Lisää paperi lokeroon. Tarkista, että ohjaimet koskettavat pinoa kevyesti, mutta eivät taivuta paperia.
      huomautus:
    Älä ylitäytä lokeroa, jotta laitteeseen ei tulisi tukoksia. Varmista, että pinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle.
    Kuva : Paperin lisääminen
  4. Sulje lokero.
    Kuva : Lokeron sulkeminen
  5. Ohjauspaneelissa näkyvät lokeron paperityyppi ja -koko. Jos määritykset eivät ole oikein, vaihda koko tai tyyppi ohjauspaneelin ohjeiden avulla.
Vaihe 6: Näppäimistön peittokaavion käyttäminen (valinnainen)
  1. Vedä näppäimistö ulos.
    Kuva : Vedä näppäimistö ulos
  2. Vedä peittokaavion paperitausta irti jyrkässä kulmassa. Varmista, että kaikki peittokaavion näppäimet pysyvät kiinni läpinäkyvässä kalvossa.
    Kuva : Taustapaperin poistaminen
  3. Kohdista läpinäkyvän kalvon yläkulmat Esc- ja Delete-näppäinten kulmien kanssa.
    Kuva : Kohdista näppäimistön peittokaavio
  4. Tue näppäimistöä pohjasta ja paina peittokaavio voimakkaasti kiinni näppäimistöön.
  5. Vedä läpinäkyvä kalvo irti jyrkässä kulmassa.
    Kuva : Poista läpinäkyvä kalvo
Vaihe 7: Tarkista, että tulostin toimii
Varmista seuraavasti, että tulostin toimii.
  huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Siirry tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinto-valikkoon.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Raportit
    • Asetus-/tilasivut
    • Määrityssivu
  3. Valitse asetussivu.
  4. Tulosta tulostimen asetus- ja Jetdirect-sivut valitsemalla Tulosta ja painamalla sitten OK-painiketta.
  5. Jos tulostin on yhdistetty verkkoon, löydät IP-osoitteen Jetdirect-sivulta.
    • IPv4: jos IP-osoite on 0.0.0.0, 192.0.0.192 tai 169.254.x.x, määritä IP-osoite manuaalisesti. Muussa tapauksessa verkkomääritys onnistui.
    • IPv6: jos IP-osoite alkaa merkeillä "fe80:", tulostimen pitäisi pystyä tulostamaan. Määritä IP-osoite muutoin manuaalisesti.
    Kuva : Jetdirect-sivu
FutureSmart 4
  1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Raportit-kohtaan ja valitse se.
  2. Valitse Asetus-/tilasivut.
  3. Valitse asetussivu.
  4. Tulosta asetus- ja Jetdirect-sivut valitsemalla Tulosta.
  5. Jos tulostin on yhdistetty verkkoon, löydät IP-osoitteen Jetdirect-sivulta.
    • IPv4: jos IP-osoite on 0.0.0.0, 192.0.0.192 tai 169.254.x.x, määritä IP-osoite manuaalisesti. Muussa tapauksessa verkkomääritys onnistui.
    • IPv6: jos IP-osoite alkaa merkeillä "fe80:", tulostimen pitäisi pystyä tulostamaan. Määritä IP-osoite muutoin manuaalisesti.
    Kuva : Jetdirect-sivu
Vaihe 8: Laiteohjelmiston päivittäminen (valinnaista mutta suositeltavaa)
HP päivittää säännöllisesti tulostimen laiteohjelmiston toimintoja. Päivitä tulostimen laiteohjelmisto, jotta voit hyödyntää uusimpia ominaisuuksia.
  huomautus:
Ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan ennen tulostimen laiteohjelmiston päivittämistä.
Napsauta tätä, jos haluat tietoja laiteohjelmiston päivittämisestä USB-flash-aseman tai HP:n sulautetun verkkopalvelimen avulla.
Linkit ohjelmiston asennusohjeisiin
Asenna tulostimen ohjelmisto edellisten asennusvaiheiden jälkeen.
Windows: Asenna tulostimen ohjelmisto CD-levyltä. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Tarkempia ohjeita ohjelmiston asennusta varten on Install Notes (Asennushuomautukset) -tiedostossa tulostimen CD-levyllä.
OS X: Tulostin tukee Mac-tietokoneita ja Apple-mobiililaitteita. Lataa HP Easy Start ja asenna tulostinohjelmisto 123.hp.comista.
  varoitus:
Älä liitä vielä USB-kaapelia. Jos haluat liittää tulostimen tietokoneeseen USB-kaapelilla, tee se ohjelmiston asennusvaiheessa.
  huomautus:
OS X 10.8 Mountain Lion- ja OS X 10.9 Mavericks -versioiden oletusohjain on Apple AirPrint. Kun haluat asentaa täysien ominaisuuksien HP-ohjaimen, valitse Lisää-valintaikkunassa HP-ohjain avattavasta Käytä: -luettelosta.
Ohjeita ohjelmiston asentamiseen saat napsauttamalla tietokoneesi käyttöjärjestelmän ja yhteystyypin mukaista linkkiä.
Windows
OS X
Asennus on valmis. Jos et rekisteröinyt tulostinta ohjelmiston asennuksen yhteydessä, rekisteröi se nyt osoitteessa www.register.hp.com.
Lisätietoja
Lisätietoja on tulostimen mukana toimitetulla CD-levyllä olevassa käyttöoppaassa ja tulostimen tukisivustossa verkossa. Pääset ohjeisiin napsauttamalla tulostimen ohjauspaneelissa olevaa ohjepainiketta .
FutureSmart 3
FutureSmart 4