HP Enterprise - Aloitusnäytön, näyttöasetusten ja kielen mukauttaminen

Johdanto
Voit mukauttaa ohjauspaneelin näyttöä HP:n sulautetun verkkopalvelimen avulla. Voit näyttää, piilottaa tai järjestää sovelluksia vetämällä ja pudottamalla.
Seuraavia ohjauspaneelin aloitusnäytön asetuksia voidaan mukauttaa:
  • Näkyvissä olevat valikkokohdat
  • Valikkokohtien järjestys
  • Näkyvissä olevat yhteystiedot
  • Näkyvissä olevat kielivalinta ja kielet
  • Näppäimistön asettelut
Jos haluat rajoittaa ohjauspaneelin näytön mukauttamismahdollisuuden vain pääkäyttäjälle, määritä pääkäyttäjän salasana. Määritä ohjauspaneelin näytön mukautusoikeudet Käytönhallinta-sivulla.
  huomautus:
Tämä toiminto edellyttää JavaScriptiä®. Vahvista, että JavaScript on käytössä käytettävässä selaimessa.
Vaihe 1: HP:n sulautetun verkkopalvelimen (EWS) avaaminen
  1. Näytä tulostimen IP-osoite tai isäntänimi painamalla tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä tietokuvaketta ja painamalla sitten verkon kuvaketta .
  2. Avaa selain ja kirjoita osoiteriville IP-osoite tai isäntänimi täsmälleen siinä muodossa kuin se näkyy tulostimen ohjauspaneelissa. Paina tietokoneen näppäimistön Enter-näppäintä. Sulautettu verkkopalvelin avautuu.
    Kuva : Esimerkki IP-osoitteesta selainikkunassa
      huomautus:
    Jos selaimessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan sivuston käyttö ei ehkä ole turvallista, jatka sivustoon siitä huolimatta. Tähän sivustoon siirtyminen ei vahingoita tietokonetta.
Vaihe 2: ohjauspaneelin aloitusnäytön mukauttaminen
  1. Valitse yläosan siirtymisvälilehtien avulla Yleiset.
  2. Laajenna vasemman siirtymisruudun Ohjauspaneelin mukauttaminen -valikko ja valitse sitten jokin seuraavista valikkokomennoista:
Aloitusnäytössä näkyvien valikkojen muuttaminen
Aloitusnäyttö-osa, joka on Ohjauspaneelin mukauttaminen -valikossa, näkyvät valikkokohdat, jotka ovat näkyvissä aloitusnäytössä. Voit näyttää, piilottaa tai järjestää sovelluksia vetämällä ja pudottamalla. Siirry sovelluksen määrityssivulle valitsemalla Määritä.
Ohjauspaneelin mukauttaminen -valikon Käytettävissä olevat sovellukset (eivät näy aloitusnäytössä) -kohdassa näkyvät valikkokohteet, jotka ovat käytettävissä, mutta jotka eivät näy aloitusnäytössä.
  1. Napsauta ja pidä kohdistinta piilotettavan valikkokohdan päällä.
  2. Vedä valikkokohta Käytettävissä olevat sovellukset (eivät näy aloitusnäytössä) -osaan ja vapauta hiiren painike.
    Tee vaihe käänteisesti, jos haluat nähdä piilotetun valikkokohdan.
  3. Tallenna muutokset napsauttamalla EWS-ikkunan alaosassa olevaa Käytä-painiketta.
  huomautus:
Pikasarjat-valikkokohdan tulee näkyä aloitusnäytössä, jotta pikasarjoja voi käyttää.
Aloitusnäytön valikoiden järjestyksen muuttaminen
  1. Napsauta ja pidä kohdistinta siirrettävän valikkokohdan päällä.
  2. Vedä valikkokohta uuteen paikkaan ja vapauta hiiren painike.
  3. Tallenna muutokset napsauttamalla EWS-ikkunan alaosassa olevaa Käytä-painiketta.
Näyttöasetukset
Näyttöasetukset-kohdan Ohjauspaneelin mukauttaminen -valikossa näkyvät seuraavat asetukset:
  • Järjestelmän ääni: Ota järjestelmän äänet käyttöön tai poista ne käytöstä avattavan valikon kautta.
  • Näytä päiväys ja aika: Ota päivämäärä ja aika käyttöön tai poista ne käytöstä.
  • Näytä verkon tiedot: Ota verkon tiedot käyttöön tai poista ne käytöstä.
  • Näytä verkon ohjeet: Ota verkon ohjeet käyttöön tai poista ne käytöstä.
  • Näytä tervetuloviesti: Näiden ohjeiden mukaisesti voit valita näytön reunuksen värin ja tekstin, joita käytetään aloitusnäytössä laitteen käynnistyessä, ennen laitteen siirtymistä lepotilaan ja käyttäjän uloskirjautumisen jälkeen. Kirjoita otsikko Otsikko: -kenttään, kirjoita viesti Teksti: -kenttään, ja valitse sitten väri Reunuksen väri: -valikosta.
  • Aikakatkaisu: Määritä aikakatkaisujaksoksi 10–300 sekuntia näiden ohjeiden mukaisesti.
  • Poistettavat varoitukset: Valitse poistettavat varoitukset avattavasta valikosta.
  • Jatkettavat tapahtumat: Valitse jatkettavat tapahtumat avattavasta valikosta.
Ohjauspaneelin kieli ja näppäimistöasettelut
  1. Valitse halutun oletuskielen vieressä oleva valintanappi Kieli-kohdasta.
  2. Ota käyttöön tai poista käytöstä Anna käyttäjien valita eri kieli istuntoon -asetus.
  3. Ota käyttöön tai poista käytöstä Näytä vaihtoehtoinen näppäimistöpainike näppäimistönäytöissä -asetus, ja valitse sitten näytettävät kielet. Jos toiminto on käytössä, valitse haluamasi näppäimistön asettelu.
  4. Valitse käytettävissä olevat näppäimistöt Näppäimistöasettelu-kohdassa.
Mukautetun aloitusnäytön luominen
Voit valita näytön reunuksen värin sekä tekstin, joka on näytössä laitteen ollessa poissa käytöstä, seuraavasti.
  1. Selaa Näyttöasetukset-osaan ja valitse Näytä tervetuloviesti.
  2. Kirjoita otsikko Otsikko: -kenttään, kirjoita viesti Teksti: -kenttään, ja valitse sitten väri Reunuksen väri: -valikosta.