HP Enterprise MFP - Varmuuskopiointi ja palautustoiminnon määrittäminen tietojen tallentamista tai palauttamista varten

Johdanto
HP:n sulautetun verkkopalvelimen Varmuuskopiointi ja palautus -toiminnon avulla voit varmuuskopioida tulostimen tietoja ja palauttaa edellisen varmuuskopioinnin tiedostoja.
Varmuuskopiointi luo tulostimen asetuksista varmuuskopiotiedoston, jonka avulla käyttäjät voivat palauttaa asetukset myöhemmin. Tämä toiminto on hyödyllinen, jos tulostimessa on ongelmia laiteohjelmistopäivityksen jälkeen tai järjestelmänvalvoja haluaa palauttaa laiteohjelmistoversion, josta varmuuskopiointi on luotu (mahdollisimman helpolla tavalla).
Vaihe 1: HP:n sulautetun verkkopalvelimen (EWS) avaaminen
  1. FutureSmart 3: Näytä tulostimen IP-osoite tai isäntänimi painamalla laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Verkko-painiketta .
    FutureSmart 4: Näytä tulostimen IP-osoite tai isäntänimi painamalla tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä tietokuvaketta ja painamalla sitten verkon kuvaketta .
  2. Avaa selain ja kirjoita osoiteriville IP-osoite tai isäntänimi täsmälleen siinä muodossa kuin se näkyy tulostimen ohjauspaneelissa. Paina tietokoneen näppäimistön Enter-näppäintä. Sulautettu verkkopalvelin avautuu.
    Kuva : Esimerkki IP-osoitteesta selainikkunassa
      huomautus:
    Jos selaimessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan sivuston käyttö ei ehkä ole turvallista, jatka sivustoon siitä huolimatta. Tämän sivuston käyttö ei vahingoita tietokonetta.
Vaihe 2: tietojen varmuuskopiointi ja palautus
  1. Valitse yläosan siirtymisvälilehtien avulla Yleiset.
  2. Valitse vasemmasta siirtymisruudusta Varmuuskopiointi ja palautus.
  3. Kun haluat suorittaa varmuuskopioinnin, valitse Varmuuskopioi ja kirjoita sitten varmuuskopiotiedoston tallennuspolku UNC-kansiopolku-kenttään. Älä lisää tiedostonimeä UNC-kansiopolku-kenttään.
  4. Voit suorittaa palautuksen valitsemalla Palauta ja kirjoittamalla sitten palautettavan tiedoston polun Palautettava varmuuskopiotiedosto -kenttään. Lisää tiedostonimi Palautettava varmuuskopiotiedosto -kenttään.
  huomautus:
Suorita varmuuskopiointi tai palautus valitsemalla OK. Näytössä näkyy edistymispalkki ja lopuksi tehtävän valmistumisilmoitus.
Vaihe 3: todennusasetusten määrittäminen
Varmuuskopiointi-/palautustiedostot tallennetaan salattuina .ZIP-tiedostoina. .ZIP-tiedosto salataan Todennusasetukset-alueen Salausavain-asetuksella.
Kirjoita seuraavat todennustunnukset Todennusasetukset-alueella:
  • Salausavain
  • Windows-toimialue
  • Käyttäjätunnus
  • Salasana
  huomautus:
Suorita varmuuskopiointi tai palautus valitsemalla OK. Näytössä näkyy edistymispalkki ja lopuksi tehtävän valmistumisilmoitus.